LEVIJATAN OBJAVIO JEZIV SNIMAK! Neka ne otvaraju oni koji nemaju jak stomak! (VIDEO)
Svedoci užasa sa Pavlom, Foto: Facebook/Levijatan

jezivo

LEVIJATAN OBJAVIO JEZIV SNIMAK! Neka ne otvaraju oni koji nemaju jak stomak! (VIDEO)

"Na ovome smo radili 2 meseca. Svaki sekund snimka smo proživeli uz suze i bes", rekli su iz Levijatana

Objavljeno:

Nakon što je na Fejsbuk stranici Pokreta Levijatan objavljen uznemirujući snimak koji je nastao u "Vučjak Shelter" u mestu Čumić u okolini Kragujevca, policija je munjevitom brzinom uhapsila osumnjičenog ua ubijanje životinja u ovom azilu, a onda su se Levijatanu javili i svedoci koji su ispričali šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata Vučjak Shelter-a, što možete da pogledate u videu ispod:

"Na ovome smo radili 2 meseca. Svaki sekund snimka smo proživeli uz suze i bes jer smo dugo vremena morali da ćutimo da bi skupili sve potrebne dokaze za ovaj genocid nad psima. Stotine hiljada eura mesečno koje se slivaju na račun Vučjak Shelter-a iz mesta Čumić u okolini Kragujevca su uz AMB najkrvavija, najsurovija i najtužnija priča koju smo imali priliku da vidimo", stoji u opisu snimka Šaltera na Fejsbuk profilu Levijatana.

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima na ovom mestu "gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom".

"Nečipovani, nesterilisani, bolesni a iskorišćeni za skupu predstavu stranim donatorima ovi psi su žrtva bezmalo piramidalnog, kriminalnog sistema koji ni mi ni država nećemo dozvoliti da se nastavi. Ovo udruženje osim što ne ispunjava ni jedan jedini uslov, ni za jednog jedinog psa a kamoli hiljadu mora da shvati da je DOŠAO KRAJ. Taj KRAJ počinje sada. Delite.", saopštili su iz Fondacije Levijatan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.