LEVIJATAN OBJAVIO STRAŠAN SNIMAK: Bolesni psi leže u izmetu, JEDU SOPSTVENU ŠTENAD, HOROR! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Životinje iz "Vučjak Shelter", Foto: Printscreen

NEVIĐENO

LEVIJATAN OBJAVIO STRAŠAN SNIMAK: Bolesni psi leže u izmetu, JEDU SOPSTVENU ŠTENAD, HOROR! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan ovde pati hiljadu pasa ći se sopstvenim okotom.

Objavljeno:

Pokret "Levijatan" na svom Fejsbuk profilu objavio je uznemirujući snimak pasa za koji tvrde da je nastao u "Vučjak Shelter" u mestu Čumić u okolini Kragujevca.

"Na ovome smo radili 2 meseca. Svaki sekund snimka smo proživeli uz suze i bes jer smo dugo vremena morali da ćutimo da bi skupili sve potrebne dokaze za ovaj genocid nad psima. Stotine hiljada eura mesečno koje se slivaju na račun Vučjak Shelter-a iz mesta Čumić u okolini Kragujevca su uz AMB najkrvavija, najsurovija i najtužnija priča koju smo imali priliku da vidimo", stoji u opisu snimka Šaltera na Fejsbuk profilu Levijatana.

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima na ovom mestu "gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom".

"Nečipovani, nesterilisani, bolesni a iskorišćeni za skupu predstavu stranim donatorima ovi psi su žrtva bezmalo piramidalnog, kriminalnog sistema koji ni mi ni država nećemo dozvoliti da se nastavi. Ovo udruženje osim što ne ispunjava ni jedan jedini uslov, ni za jednog jedinog psa a kamoli hiljadu mora da shvati da je DOŠAO KRAJ. Taj KRAJ počinje sada. Delite.", saopštili su iz Fondacije Levijatan, a kako izgleda uznemirujući snimak životinja pogledajte OVDE

Podsetimo, Fondacija Pokret Levijatan od 2015. godine bije bitku za prava najslabijih, ali i najugroženijih u Srbiji. Pokret na čelu sa Pavlom Bihalijem uspeo je da u zatvor smesti zlostavljače pasa širom Srbije, a često u javnim obraćanima skreću pažnju i na problem nasilja nad decom i ženama u našoj zemlji.

Organizacija je osnovana 2015. godine kao organizacija koja se zalaže za prava i zaštitu životinja. Od tada je organizacija brzo privukla pažnju i postala je najveća organizacija za zaštitu životinja u bivšoj Jugoslaviji. Pokret je 2016. godine postao popularan kada su se na društvenim mrežama pojavili video snimci članova organizacije kako spasavaju životinje, kao i video snimci u kojima nude nagradu za informacije o zlostavljačima životinja.

Espreso je nazvao Vučjak Shelter, a njihov komentar na objavljeni snimak prenosimo u celosti:

- To je veliki kriminal. Mi ne možemo da primimo bezbroj životinja. Imamo 18 zaposlenih radnika, ne mogu da ubijem radnika kako bih spasio sve životinje. Svakodnevno se susrećemo sa sa takvim situacijama, ali prosto ne možemo sve da obuhvatimo. Slobodno možete da dođete i sami da se uverite kako to zapravo izgleda.

Bonus video:

03:25

Pogledajte ujed čoveka na psu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.