MILORAD IZ KRNJAČE TVRDI DA GA JE PRETUKAO INVESTITOROV SIN! Seo je na mene i počeo da me pesniči u glavu!
Navodno pretučen od ruke sina investitora, Foto: Kurir/ Ana Paunković/Privatna arhiva

šok

MILORAD IZ KRNJAČE TVRDI DA GA JE PRETUKAO INVESTITOROV SIN! Seo je na mene i počeo da me pesniči u glavu!

Tast mi je bio na podu, a investitor ga je tukao, na pločniku ima i tragova krvi

Objavljeno:

Milorad Andrić (69), penzioner iz beogradskog naselja Krnjača, tvrdi da ga je u nedelju pretukao investitorov sin Đ. T. (28)!

Andrić uz pomoć svoje ćerke Mirjane za Kurir objašnjava da investitor ima sudsku zabranu za zidanje zgrade u Ulici Branka Momirova, u kojoj oni žive, kao i da su radovi bili obustavljeni. Međutim, kako tvrde, u martu ove godine oni su počeli da viđaju majstore kako u zgradi, koju žitelji Krnjače zovu "zgrada džin", obavljaju unutrašnje radove. Tako je bilo i u nedelju.

Krše naredbu

- Lepo sam im rekao da prestanu da rade i budu fer i sačekaju policiju, pošto nam je iz tužilaštva rečeno da uvek kada primetimo da krše naredbu, zovemo policiju. Tada je izašao Đ. T., krenuo je ka meni i rekao mi: "Šta hoćeš više, ne možeš mi ništa." Odgurnuo me je jednom rukom, a drugom udario. Pao sam u nesvest - priča Andrić:

- Kada sam se razbudio, uhvatio sam ga za ruku i udario, ali je on seo na mene i počeo da me pesniči u glavu, sve dok ga dvojica majstora nisu odvukla. Posle me je snimao telefonom, a moja ćerka Mirjana ga je uhvatila za vrat. Sve komšije su gledale. Đ. T. me je i ranije vređao, zvao me je "ušati" i "majković", jer zna da ne dozvoljavam da iko psuje moju pokojnu majku.

Kako objašnjava, on je čuo da je Đ. T. kum Aleksandra Jovičića, nedavno uhapšenog bivšeg predsednika opštine Palilula, na kojoj se i nalazi sporna zgrada. Podsetimo, Jovičić je osumnjičen za zloupotrebe u vezi sa divljom gradnjom.

- Đ. T. se hvalio celoj ulici da mu niko ništa ne može, jer iza njega stoji njegov kum Aleksandar Jovičić - tvrdi pretučeni.

- Tast mi je bio na podu, a investitor ga je tukao, na pločniku ima i tragova krvi. Mi smo s njima u sukobu otkako su digli nelegalnu zgradu pored nas. U kući nikad nismo imali vlage, a sada ne znamo šta da radimo - priča Đorđević, dok njegova supruga, a Miloradova ćerka Mirjana dodaje da sa investitorom imaju problema godinama.

Uhvatila ga za vrat

- Od 2018. im je stavljena zabrana izvođenja radova, i to sudskom presudom. Oni su u početku zaista poštovali to, međutim, sada su se pojavili majstori - priča Mirjana.

- U nedelju sam poslala oca da vidi šta rade, a kada je otišao da ih fino upozori, Đ. T. je nasrnuo na njega. Istrčala sam i uhvatila ga za vrat, a on mi je rekao: "Miro, sredio sam ti tatu i muža ću!" Zvala sam policiju, bili su inspektori i uzeli nam izjave. Nama je oduzeta lovačka puška iz kuće, a sa Đ. T. smo se sreli u Urgentnom centru, verovatno se žalio da ga je moj otac tukao.

Ima više verzija

Komšije, međutim, kažu da su pretučeni Milorad i njegova ćerka Mirjana svadljivi ljudi.

- Oni su i obustavili gradnju te zgrade, a Milorad je u nedelju došao da se svađa s investitorom. Mi smo videli da se prvi zaleteo na momka, koji ga je kasnije u samoodbrani izubijao.

O samom događaju postoji više verzija. Prema jednoj, Mira je krenula na investitora letvom, a on ju je gađao kamenom i pogodio njenog oca. Inače, investitor se zaista poznaje sa Jovičićem, ali govora nema da su kumovi - kažu meštani Krnjače.

Uzeti snimci s kamera

Kako objašnjava naš izvor iz istrage, svi učesnici tuče pozvani su da daju izjave.

- Preuzeti su i snimci sa nadzornih kamera u ulici. Verujemo da će se tako razjasniti šta se tačno dogodilo i ko je koga prvi napao - rekao je izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.