SASLUŠANI AKTERI MAKLJAŽE NA BANJICI! Pala SEKIRA, detalji su neočekivani (VIDEO)
Tuča na Banjici, Foto: Printscreen Instagram

šok

SASLUŠANI AKTERI MAKLJAŽE NA BANJICI! Pala SEKIRA, detalji su neočekivani (VIDEO)

U beogradskom naselju Banjica danas je u jednoj ulici zaustavljen je saobraćaj i to, ni manje ni više, već zbog sukoba u kojem je potegnuta i sekira

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su četiri osobe koje su danas učestvovale u tuči na Banjici, dok se za jednom osobom intenzivno traga.

Četvorica muškaraca starosti od 19 do 28 godina su saslušana u službenim prostorijama, a o događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje se izjasnilo da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela, saopšteno je iz MUP -a.

Protiv učesnika tuče biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, u beogradskom naselju Banjica danas je u jednoj ulici zaustavljen je saobraćaj i to, ni manje ni više, već zbog sukoba u kojem je potegnuta i sekira.

Naime, na snimku objavljenom na na Instagram stranici "Moj Beograd" vidi se suprotstavljanje jednog muškarca grupi ljudi. On najpre grupu gađa nečim, zatim kreće da beži od njih, oni mu uzvraćaju istom merom, bacajući na njega nešto, dok jedan od njih kreće da ga juri noseći sekiru u ruci.

Espreso/Blic


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.