SUDIJI POZLILO PA BRAĆI IZ NIŠA ODLOŽENO SUĐENJE: Datum novog ročišta biće naknadno saopšten!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

SUDIJI POZLILO PA BRAĆI IZ NIŠA ODLOŽENO SUĐENJE: Datum novog ročišta biće naknadno saopšten!

Pripremno ročište zakazano je za četvrtak, 1. jul, ali je odloženo i nakanadno će biti određen datum, budući da je sudiji pozlilo

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv braće N. M. (35) i M. M. (40) iz tog grada zbog sumnje da su su 8. oktobra 2020. godine u krugu niške fabrike "MIN kopex" usmrtili Draška Ranđelovića (46) udarajući ga ušicama sekire i čekićem.

Pripremno ročište zakazano je za četvrtak, 1. jul, ali je odloženo i naknadno će biti određen datum, budući da je sudiji pozlilo.

N. M. i M. M. optuženi su za krivično delo teško ubistvo, na svirep ili podmukao način u saizvršilaštvu, rekao je portparol tužilaštva u Nišu, a za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatovra do doživotne robije. Oni su, kako se sumnja, u prostorijama u krugu fabrike u stanju uračunljivosti, sa umišljajem, u saizvršilaštvu, na podmukao način lišili života Ranđelovića. Obojica se nalaze u pritvoru.

Međutim, do danas još nije poznat motiv ovog stravičnog ubistva. Najpre se sumnjalo da je neka nepoznata osoba u skupcenom odelu poslednja posetila Draška dok je opremao prostorije za svoju firmu u okviru kompleksa Min Kopeks, međutim, nekoliko dana kasnije sumnja je pala na dvojicu braće koja su radila kod Draška za nadnicu. Oni su optuženi das u izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu za koje se može izreći i kazna doživotnog zatvora.

01:02

Snimak gaženja psa u Zemunu

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.