SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE RAZBIO ŠOFERŠAJBNU AUTOBUSA I PREBIO VOZAČA: Njegova odbrana je tragikomična!
Autobus, ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

saslušan u tužilaštvu

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE RAZBIO ŠOFERŠAJBNU AUTOBUSA I PREBIO VOZAČA: Njegova odbrana je tragikomična!

V. D. se sumnjiči za krivična delo uništenje i oštećenje tuđe stvari i teška telesna povreda

Objavljeno:

Osumnjičeni za razbijanje šoferšajbne na gradskom autobusu i teško povređivanje vozača V. D. (44) u noći između utorka i srede, V. D. (44), danas se na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu branio da je bio pijan i da se ničega ne seća.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

V. D. se sumnjiči za krivična delo uništenje i oštećenje tuđe stvari i teška telesna povreda.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je dana 30. juna godine oko 03.50 časova, na autobuskom stajalištu "Omladinski stadion" u alkoholisanom stanju bez povoda i razloga, metalnu kantu za otpatke bacio na vetrobransko staklo autobusa koje je bilo parkirano, u vlasništvu "Gradskog saobraćajnog preduzeća".

Usled toga je došlo da naprsnuća vetrobranskog stakla autobusa, nakon čega je autobusu prišao vozač, oštećeni M. J, koga je V. D, opet bez povoda, više puta udario pesnicom udario u predelu glave i tela, nanevši mu tako teške telesne povrede u vidu izbijanja zuba, kao i podlive po licu i telu, saopštilo je tužilaštvo.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.