NEVEROVATNA SCENA, I DALJE SE PREPRIČAVA! Kneletu prišla dva pijanca i tražila mu POMOĆ, a onda im je on ODGOVORIO!
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Stefan Jokić

neverovatno

NEVEROVATNA SCENA, I DALJE SE PREPRIČAVA! Kneletu prišla dva pijanca i tražila mu POMOĆ, a onda im je on ODGOVORIO!

Jedan od korisnika je zatim detaljno prepričao jednu scenu i opisao susret žestokog momka sa poznanicima i komšijama iz naselja

Objavljeno: 17:25h

Aleksandar Knežević Knele bio je idol mladih kriminalaca devedesetih godina, a ubijen je 28. oktobra 1992. u hotelu „Hajat”.

Žestoki momak sa Voždovca smatra se tvorcem "dizel generacije", a kada je ubijen imao je samo dvadesetjednu godinu.

Do sada je ispričano mnogo priča vezanih za njegov kratak i buran život, a u grupi "Legende devedesetih" nedavno je objavljena jedna anegdota za koju dosad nismo čuli.

"U starom naselju je pijac, a oko njega neki lokali, trafike... To je bilo najprometnije mesto u Jerkoviću... Knele, da bi prošao tih 50-ak metara, nekad mu je trebalo i pola sata, da se sa svima pozdravi i proćaska", stoji u objavi u grupi "Legende devedesetih".

Jedan od korisnika je zatim detaljno prepričao jednu scenu i opisao susret žestokog momka sa poznanicima i komšijama iz naselja.

"Priča sa jednim čovekom, par drugara tu zastala i slušaju ga, u tom trenutku prilaze mu dva pijanca i traže kintu za pivo... Knele odmah vadi pare, daje im, a onda, dok ih gleda kako trče ka trafici, kaže: "Samo Bogu i Kneletu sirotinja nije teška"".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.