GLUMICA IMA 54 GODINA, TRENIRA 4 SATA DNEVNO: Njena POTPUNO GOLA FOTKA IZNENAĐUJE, zadnjica joj ovako izgleda?
Foto: Profimedia

gori

GLUMICA IMA 54 GODINA, TRENIRA 4 SATA DNEVNO: Njena POTPUNO GOLA FOTKA IZNENAĐUJE, zadnjica joj ovako izgleda?

Holivudska diva ima 54, a trenira kao ZVER 4 sata na dan.

Objavljeno:

Glumica Hale Beri nedavno je na Instagramu podelila fotografiju kojom je htela da proslavi ljubav bez obzira na seksualnu orijentaciju, a na istoj je gotovo naga, odnosno samo u suknji koja simbolično ima boje duge, ali je zapravo potpuno prozirna.

Hale je oduševila publiku - prilično hrabro i puna samopouzdanja dozvolila je milionima da vide njeno golišavo telo, ali samo jedan pogled dovoljan je da shvatite da nema razloga da isto krije.

Naime, ova 54-godišnja dama i dalje izgleda fenomenalno, iako gazi već šestu deceniju, i može da se pohvali vitkim telom na kom se ocrtava svaki mišić.

Na novoj fotografiji ona pozira s leđa u toplesu, a nazire se i njena obla, savršeno podignuta zadnjica. Očekivano ovom objavom izazvala je haos na Instagramu - dobila je gotovo 400 hiljada lajkova i brojne komplimente.

"Oduševljava me tvoja energija", "Kako dobro izgledaš", "Kakva pozadina", "Prirodna, rasna lepota", "Ti si oličenje lepote", ", samo su neki od komentara.

Inače, nije ni čudo što Berijeva ovako izgleda - ona je već nekoliko godina unazad posvećena fitnesu i napornim treninzima i oni su njena strast. Ona uživa u treninzima boksa, a pored toga praktikuje i trčanje, kardio trening visokog inteziteta, trening snage i jogu, a navodno vežba i do četiri sata dnevno. Uz sve to, ova lepotica ima i specifičan režim ishrane - praktikuje keto dijetu i metodu povremenog posta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.