U ubistvo Saleta Mutavog umešan član Pink Pantera?!
Foto: Ilustracija/Aleksandar Jovanović Cile

traži ga interpol

U ubistvo Saleta Mutavog umešan član Pink Pantera?!

Član pljačkaške bande "Pink Panter" uhapšen je noćas zbog saučesništva u ubistvu Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi
Objavljeno: 14:54h

Kako Blic saznaje u pitanju je prijatelj Ivana Adrovca, koji se dovodi u vezu sa atentatom na Milana Beka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uhapšeni "Pink Panter" čije je ime poznato redakciji Blica je u javnosti poznat po spektakularnom bekstvu iz francuskog zatvora 2003. godine od tada je u Srbiji, jer su Francuzi za njim raspisali poternicu Interpola. On je preuzeo rukovođenje nad Pink Panterima, nakon što je Adrovac uhapšen u Švajcarskoj. On i još jedan istaknuti član jedini su "Panteri" koji letos nisu, zbog poternica, mogli da pobegnu van zemlje.

CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi ubijen je sinoć oko 21 sat u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu. Kako je Blic ekskluzivno objavio, u obračunu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

POTVRĐENO: Radnik Ministarstva pravde koji je bio telohranitelj Saletu Mutavom zaposlen je u zatvoru!

Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila. U "audiju" je bio Stanković, dok je ranjeni čuvar bio u drugom automobilu. Za sada nije poznato kako se čuvar našao na mestu obračuna.

TRAGEDIJA SALETA MUTAVOG: Ubijen dve nedelje pre venčanja, 11 godina bio s verenicom!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da iza njegovog ubistva stoji naorganizovanija kriminalna grupa na Balkanu.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.