POTVRĐENO: Radnik Ministarstva pravde koji je bio telohranitelj Saletu Mutavom zaposlen je u zatvoru!
Foto: Marina Lopičić

trenutno je na odmoru!

POTVRĐENO: Radnik Ministarstva pravde koji je bio telohranitelj Saletu Mutavom zaposlen je u zatvoru!

Milorad Đurić, koji je ranjen u sinoćnjem napadu na automobil u kome je bio ubijeni vođa navijača Partizana, 10 godina radi kao čuvar Okružnog zatvora
Objavljeno: 14:08h

Iz Uprave za izvršenje sankcija za Espreso.co.rs potvrđeno je da je ranjeni Milorad Đurić, koji je bio u automobilu sa ubijenim vođom partizanovih navijača, Saletom Mutavim, zaposlen u ovoj instituciji, ali da je od 6. oktobra na godišnjem odmoru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ubice u Saleta Mutavog iz dva kalašnjikova ispalile 60 metaka, telohranitelj pucao, ali nikog nije ranio!

- On radi u Okružnom zatvoru u Beogradu već deset godina, i ima čin starijeg komandira. Zvanično je na godišnjem odmoru od 6.okrobra do 26.oktobra - kažu nam iz pres službe Uprave.

Nisu želeli da komentarišu saznanje da je Đurić bio privatno obezbeđenje ubijenog Stanovića, jer takva saznanja, kako kažu, i nemaju, niti mogu da kontrolišu šta će zaposleni raditi tokom odmora, ali potvrđuju da je ilegalno da zaposleni u zatvorima imaju "privatne angažmane".

EKSKLUZIVNO: U automobilu u kom je ubijen Sale Mutavi bio i Darko Ristić Meda, osuđeni navijač zbog napada na Vazuru! (FOTO) (VIDEO)

Iz Uprave su objasnili da njihovi zaposleni nemaju službene pištolje, osim kada izvode zatvorenike na suđenje, i to samo za kazne do 10 godina. Pada u vodu to da je Đurić kod sebe imao službeni pištolj, jer čuvari u Okružnom zatvoru poseduju samo pendreke.

CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)

Da podsetimo, Đurić se nalazio u automobilu sa Stankovićem, koji je ubijen kada je vozilo zasuto sa 60 metaka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.