Uhapšena jedna osoba zbog ubistva Saleta Mutavog, država objavila rat mafiji!
Foto: Fonet

Akcija policije

Uhapšena jedna osoba zbog ubistva Saleta Mutavog, država objavila rat mafiji!

"Biće to teška borba koju policija i bezbednosne snage moraju da podnesu, ali to moramo da učinimo zbog naših građana", rekao je Stefanović
Objavljeno: 10:30h

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku analiza tragova i dokaza koji su tokom noći otkriveni u vezi sa sinoćnim ubistvom u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jedna osoba uhapšena je zbog ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića koje se dogodilo sinoć u Beogradu - izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

On je na vanrednoj konferenciji za novinare istakao da je ubistvo sinoć u ulici Gospodara Vučića delo najorganizovanije kriminalne grupe na Balkanu i da je u njemu učestvovalo više osoba iz vrha te organizacije.

UŽAS U BLIZINI CZ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana! (VIDEO)

"Policija je privela jedno lice za koje se sumnja da je saizvršilac a za više njih se traga. Imamo dobar pravac za rasvetljavanje ovog dela", istakao je Stefanović.

Dodaje da je u toku obrada i analiza dokaza i razgovor sa svedocima.

CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)

"Objavljujemo rat ovoj vrsti mafije, biće to teška borba koju policija i bezbednosne snage moraju da podnesu, ali to moramo da učinimo zbog naših građana", rekao je Stefanović.

On je dodao da je u toku analiza svih tragova i dokaza, kao i obavljanje razgovora sa očevicima.

"Želim da poručim jednu stvar kriminalcma i banditima koji dolaze u Beograd i Srbije i misle da na našim ulicama mogu da se obračunvaju da ovo nije njihova prćija. Nećemo dozvoliti da našu zemlju koristi kao poligon za svoje obračunavanje", dodao je ministar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.