POTERNICA JE RASPISANA ZA NASILNICIMA: U tuči koja je Srbiju frapirala učestvovalo je 10 osoba, evo detalja!
Tuča, Foto: Twitter/Printscreen/@Pluton45873221

haos

POTERNICA JE RASPISANA ZA NASILNICIMA: U tuči koja je Srbiju frapirala učestvovalo je 10 osoba, evo detalja!

Na snimku prve tuče vide se dvojica muškaraca u klinču na asfaltu, a u jednom trenutku jedan učesnik tuče podigao je drugog, pa ga bacio na asfalt

Objavljeno:

Dve ozbiljne tuče dogodile su se 18. juna na ulicama Loznice.

Prvo se dogodila tuča između A. N. i osobe sa nadimkom D. u saobraćaju, da bi potom došlo do osvete. U toj tuči učestvovalo je 10 lica.

- Dva lica imala su nesporazum u saobraćaju. Oni su se prvo vređali, a potom i potukli. Policija je izašla na lice mesta i protiv obojice su podnete krivične prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Obojica su od ranije poznati policiji - kažu iz Policijske uprave Šabac.

Na snimku prve tuče vide se dvojica muškaraca u klinču na asfaltu, a u jednom trenutku jedan učesnik tuče podigao je drugog, pa ga bacio na asfalt.

Kako je ranije objasnio izvor upućen u događanja u Loznici, nakon što se D. požalio drugarima da je imao sukob i bio pretučen od strane A. N, njegovi drugari su se okupili, pronašli njegove prijatelje i započeli tuču.

- Nakon te prve tuče, jedan od njenih učesnika okupio je još sedmoricu prijatelja. Njih osmorica napali su dvojicu prijatelja drugog učesnika tuče. Tri aktera tuče su pronađena i protiv njih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Zna se ko su ostali učesnici masovne tuče, jer su i oni od ranije poznati policiji, te je za njima raspisana poternica. Priča se da su pobegli u Beograd. Kada budu uhvaćeni, oni će takođe da dobiju krivične prijave za nasilničko ponašanje - dodaju iz PU Šabac.

Dok je trajalo besomučno šutiranje dvojice mladića na raskrsnici, saobraćaj je stao. Jedan taksista posmatrao je tuču, a potom se okrenuo i pobegao sa lica mesta, dok je jedna žena nastavila da posmatra ceo događaj iz daljine, nemoćna da pomogne.

Ono što je zabrinjavajuće jeste da su se oba incidenta dogodila usred bela dana, pred brojnim očevicima.

Bonus video:

00:35

TUČA U NOVOM PAZARU: Muškarac izboden nožem

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.