ISPLIVALI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: ŠIPKOM UBIO OCA i pretukao tetku, pa se sam prijavio policiji
Tragedija, Foto: RINA

PORODIČNA DRAMA

ISPLIVALI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: ŠIPKOM UBIO OCA i pretukao tetku, pa se sam prijavio policiji

Ova porodična tragedija dogodila se u nedelju popodne u Istočnoj Ilidži, u porodičnoj kući Kopića

Objavljeno:

Nakon što je metalnom šipkom ubio oca Selima i pretukao tetku Š.K, Alem Kopić (37) se sam prijavio policiji, saznaje Srpskainfo.

Ova porodična tragedija dogodila se u nedelju popodne u Istočnoj Ilidži, u porodičnoj kući Kopića. Još nije poznat motiv zbog kojeg je Alem počinio ovaj užasni zločin, ali se spominje da već dugo vremena traju svađe u ovoj porodici.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da se sve dešavalo u njihovoj porodičnoj kući.

- Nakon zločina, Alem je sam kontaktirao policiju i ispričao im šta je uradio. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je šipkom izudarao oca, te da je tom istom šipkom jednom udario i Š.K, koja je tih momenata pokušala da spasi Selima, inače svog brata – pojasnio je naš izvor.

Komšije

Prema njegovim rečima, metalna šipka je pronađena u kući i ona će biti korištena kao dokazni materijal u postupku koji slijedi protiv Kopića. Jedan od komšija ove porodice ispričao je da je čuo kako je sukob krenuo kada se u nedelju Alem posvađao s tetkom.

- Navodno je on krenuo da se obračuna s njom i tada se umešao njegov otac Selim, koji je stao u odbranu svoje sestre. Alem je tada napao i oca i naneo mu je smrtonosne povrede – istakao je ovaj komšija.

Druge komšije porodice Kopić su u šoku, te su medijima ispričale da nisu mogle ni da naslute da će doći do ovakve tragedije.

Kažu da ništa nisu ni videli ni čuli, sve do momenta kada je pred kuću Kopića došla policija.

- Nikad se nije čulo da glasnije pričaju, a kamoli da se svađaju. Užasnuti smo ovim što se dogodilo. Selim je bio veliki majstor za obradu metala. Oni su povratnici, bili su dobre komšije. Uvek pozdrave kada se sretnemo – ispričao je jedan od komšija.

Hitna pomoć

Kaže da ih je ovo sve potreslo i da ne mogu verovati da je Alem ubio oca.

- Čuo sam da je Alem sam pozvao policiju i rekao šta je uradio, te ih sačekao kada su došli do njegove kuće. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali njegovom ocu nije bilo spasa i ubrzo je preminuo. Tetka je zadobila teške povrede i ona se još nalazi u bolnici. Nadamo se da će oporaviti i da ovo neće ostaviti neke teže posledice po njeno zdravlje – ispričao je naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, uz navođenje inicijala, potvrdili su da su uhapsili muškarca koji se sumnjiči za ubistvo oca i nanošenje povreda tetki.

- On se sumnjiči da je 20. juna, hladnim oružjem, u Ulici Kasindolskog bataljona, Istočna Ilidža, nanio tjelesne povrede S.K. i Š.K. iz Istočne Ilidže. Povrijeđeni S.K. je u JZU Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu preminuo usljed zadobijenih povreda, dok su Š.K. konstatovane telesne povrede – saopšteno je iz policije.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo, Vesna Stokanović, rekla je da je o svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu u čijem prisustvu je obavljen uviđaj.

- U toku je dokumentovanje krivičnih dela, nakon čega će A.K, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, biti predat Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalje postupanje. Obdukcija preminulog biće obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini, a po naredbi Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu – pojasnila je Stokanovićeva.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.