PETORO DECE POVREĐENO U JEDNOM DANU: Crni dan za pešake u Beogradu su prošli najgore
Policija/Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

katastrofa

PETORO DECE POVREĐENO U JEDNOM DANU: Crni dan za pešake u Beogradu su prošli najgore

- Devojčice starosti oko 13 godina povređene su kada ih je udario automobil dok su pretrčavale ulicu u nameri da stignu da uđu u autobus koji je išao u suprotnom smeru - rekao je za Kurir jedan od očevidaca

Objavljeno:

Dan za nama je čini se bio crni dan za pešake, a pogotovo za decu jer je petoro njih povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se juče desile. Samo pukom srećom četvoro je prošlo sa lakim povredama dok je jedno dete zadobilo teške telesne povrede.

Povređena je i jedna trudnica, ali srećom ona je zadobila lakše telesne povrede, dok je njena majka zadobila tešku telesnu povredu, u saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče oko 19 sati na Sajmu.

Kako nezvanično saznajemo, majka i ćerka su trebale da uđu u autobus ali je vozač, navodno ranije zatvorio vrata te su one pale. Starija ženska osoba je, kako se pretpostavlja zadobila prelom potkolenice.

Saobraćajna nezgoda koja se desila malo kasnije, a u kojoj su dve devojčice lakše povređene, dogodila se u Rakovici u Ulici pilota Mihajla Petrovića.

- Devojčice starosti oko 13 godina povređene su kada ih je udario automobil dok su pretrčavale ulicu u nameri da stignu da uđu u autobus koji je išao u suprotnom smeru - rekao je za Kurir jedan od očevidaca.

On je objasnio da su bile tri devojčice i da su pretrčavale ulicu van pešačkog prelaza.

- Prvo je jedna od njih pretrčala, a ove dve su krenule za njom. Možda se ništa ne bi desilo da nisu istrčale na ulicu iza autobusa koji je išao u suprotnom smeru. Naime, one su pokušale da uđu u autobus koji je išao ka Vidikovcu. Naišao je automobil, vozač ih nije video iza autobusa i udario ih je, bukvalno su naletele na njega. Srećom vozač nije brzo vozio milim da je bio automobil marke "krajsler" - reka je sagovornik Kurira.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.