OGLASILI SE IZ "VUČJAK SHELTER" GDE JE NASTAO SNIMAK ŽIVOTINJA U UŽASNOM STANJU! Rekli su nam samo jedno!
Kuca u teškom stanju, Foto: Facebook/Levijatan

uznemirujuće

OGLASILI SE IZ "VUČJAK SHELTER" GDE JE NASTAO SNIMAK ŽIVOTINJA U UŽASNOM STANJU! Rekli su nam samo jedno!

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima na ovom mestu "gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom"

Objavljeno: 14:55h

Nakon što je na Fejsbuk stranici Pokreta Levijatan objavljen uznemirujući snimak za koga tvrde da je nastao u "Vučjak Shelter" u mestu Čumić u okolini Kragujevca, portal Espreso je kontaktirao Shelter kako bismo saznali šta se dešava sa životinjama sa snimka, a njihov odgovor prenosimo u celosti:

- To je veliki kriminal. Mi ne možemo da primimo bezbroj životinja. Imamo 18 zaposlenih radnika, ne mogu da ubijem radnika kako bih spasio sve životinje. Svakodnevno se susrećemo sa sa takvim situacijama, ali prosto ne možemo sve da obuhvatimo. Slobodno možete da dođete i sami da se uverite kako to zapravo izgleda.

Podsetimo, Pokret "Levijatan" na svom Fejsbuk profilu objavio je uznemirujući snimak pasa za koji tvrde da je nastao u "Vučjak Shelter" u mestu Čumić u okolini Kragujevca.

"Na ovome smo radili 2 meseca. Svaki sekund snimka smo proživeli uz suze i bes jer smo dugo vremena morali da ćutimo da bi skupili sve potrebne dokaze za ovaj genocid nad psima. Stotine hiljada eura mesečno koje se slivaju na račun Vučjak Shelter-a iz mesta Čumić u okolini Kragujevca su uz AMB najkrvavija, najsurovija i najtužnija priča koju smo imali priliku da vidimo", stoji u opisu snimka Šaltera na Fejsbuk profilu Levijatana.

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima na ovom mestu "gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom".

"Nečipovani, nesterilisani, bolesni a iskorišćeni za skupu predstavu stranim donatorima ovi psi su žrtva bezmalo piramidalnog, kriminalnog sistema koji ni mi ni država nećemo dozvoliti da se nastavi. Ovo udruženje osim što ne ispunjava ni jedan jedini uslov, ni za jednog jedinog psa a kamoli hiljadu mora da shvati da je DOŠAO KRAJ. Taj KRAJ počinje sada. Delite.", saopštili su iz Fondacije Levijatan, a kako izgleda uznemirujući snimak životinja pogledajte OVDE

Bonus video:

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso
01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media