MAJCI DARKA ŠARIĆA SE SLOŠILO! PORODICA U NEVERICI ZBOG ODLUKE SUDA: Oglasili se
Darko Šarić, Foto: Dado Đilas

NEVERICA

MAJCI DARKA ŠARIĆA SE SLOŠILO! PORODICA U NEVERICI ZBOG ODLUKE SUDA: Oglasili se

Darkova porodica je u neverici, ali izuzetno srećna dočekala ovu vest

Objavljeno:

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je zvanično danas pravosnažnu presudu Darku Šariću kojom je osuđen na 15 godina zatvora za šverc kokaina.

Usvojivši vanredni pravni lek na zahtev Šarićevih branilaca, najviši sud u zemlji je vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Darkova porodica je u neverici, ali izuzetno srećna dočekala ovu vest.

- Zajedno smo u ovom za nas neverovatno srećnom trenutku. Sa nama nisu još moj stariji sin i Darkova ćerka Nikolina. Ne mogu da vam opišem koliko je bilo uzbudjenje. Bilo je neverovatno kad su nam javili vest o obaranju nepravedne kazne. Plakali smo svi od sreće - rekla je Danijela, sestra Darka Šarića za Republiku dodavši da je njihova jedina želja da pravda bude zadovoljena i da se Darku ne stavljaju na teret krivična dela koja nije počinio.

Najemotivnije je najnoviju odluku suda podnela Šarićeva majka.

- Mami nam se slošilo ili što bi u Crnoj Gori rekli došlo joj je teško od sreće i šoka. Toliko je bila u neverici da je konstantno pitala Duška, Darkovu suprugu i mene da li je ovo istina. Majka je to - prepričava Danijela.

Vidno uzbuđena Darkova sestra kaže da u njihovoj kući odavno nije bilo srećnijeg trenutka.

- Zvali su nas prijatelji i kumovi koji su takodje došli kod nas da popijemo u ime pravde- završava sestra kojoj brat neopidivo nedostaje jer je u pritvoru od marta 2014. godine kada se predao kao organizator grupe koja se tereti za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

Bonus video:

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso
01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media