TRAGIČNO PREMINULI JOVAN imao epileptične napade, kobnog dana išao da primi VAKCINU kako bi mogao na lečenje
Tragično preminuli Jovan G., Foto: Facebook

ogromna tragedija

TRAGIČNO PREMINULI JOVAN imao epileptične napade, kobnog dana išao da primi VAKCINU kako bi mogao na lečenje

Posle udesa prevezeni su u Klinički centar u Novom Sadu. Jovan je odmah bio u veoma teškom stanju, a supruga je nešto kasnije preminula u bolnici

Objavljeno:

Jovan G. (22) i njegova majka Sunčica (45) tragično su izgubili živote kada su 8. juna automobilom sleteli sa puta i udarili u obližnje drvo.

Majka nikad nije odobravala da njen sin Jovan bude sam u automobilu kad vozi, pogotovo u poslednje vreme, otkako je počeo da oseća glavobolje i kako su krenuli povremeni epileptični napadi, ističe za "Novosti" dan nakon saobraćajne nesreće njen suprug i Jovanov otac Stevo.

Njih dvoje su se u utorak pre podne uputili u ambulantu da vide da li Jovan može da primi vakcinu protiv virusa korona, jer je to bilo neophodno kako bi ga primili na bolničko lečenje.

- Žurili su u Dom zdravlja. Verovatno mu se pred tom raskrsnicom, kad je trebalo da zakoči, nešto u trenu dogodilo. Auto je samo preleteo preko puta i udario u drvo. A ja sam Jovanu, inače, dopuštao da sam vozi jer sam znao da je jako pažljiv vozač. Nisam ni slutio da bi nešto moglo da mu se desi - kaže Stevo i dodaje da je Jovan bio dobar, vredan, omiljen u društvu.

Igrao je košarku u Mladosti iz Bačkog Jarka, a u Novom Sadu je pohađao studije DIF, planirajući da se sportom bavi i profesionalno.

- Bog, eto, prima najbolje. Ostajem sam, izgubio sam ih u trenu. Šta ću i kako ću ne znam - dodaje jedva izgovarajući Stevo, zaposlen u novosadskom JKP "Čistoća", u kojem je i Sunčica radila kao poslovođa.

Njene kolege ističu da je "bila izuzetna osoba, vredna, saradnik kakav se samo poželeti može, puna razumevanja za probleme i muke radnika i spremna svakom da pomogne".

Meštani navode da su Gadžići bili skladna porodica, izuzetno vezani jedno za drugo.

- Nedavno su renovirali kuću, lepo su živeli i sad, evo, dogodila se tragedija - dodaje kroz suze jedna njihova komšinica.

Majka i sin biće sahranjeni danas u 16 sati na seoskom groblju u Gospođincima.

- Posle udesa prevezeni su u Klinički centar u Novom Sadu. Jovan je odmah, kako su mi rekli, bio u veoma teškom stanju, a supruga je nešto kasnije preminula u bolnici - kaže Stevo Gadžić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.