POZNAT UZROK POGIBIJE MAJKE I SINA KOD ŽABLJA? Očevici se sledili od prizora, nije bilo tragova kočenja
Ilustracija/Saobraćajna nesreća, Foto: Printscreen/RINA

užas

POZNAT UZROK POGIBIJE MAJKE I SINA KOD ŽABLJA? Očevici se sledili od prizora, nije bilo tragova kočenja

Svedoci događaja navode da je u pitanju bio stravičan prizor

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći juče nešto posle devet časova u Gospođincima, opština Žabalj, poginuli su majka i sin Sunčica (45) i Jovan Gadžić (22).

Meštani Gospođinaca kod Žablja ne pamte da su u istom danu poginuli sin i majka. U tragediji koja je potresla čitavu Srbiju, Jovan koji je upravljao vozilom marke "Fiat Punto" izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo sa raskrsnice na uglu ulica Kralja Petra i Zmaj Jovine i direktno udario u drvo pored puta.

Svedoci događaja navode da je u pitanju bio stravičan prizor. Kako kažu, čulo se da neko trubi i "Punto" je bukvalno preleteo put i zabio se u drvo bez kočenja, kao da je vozač pokušavao da upozori prolaznike da nešto nije u redu.

Kako prenose mediji, do nesreće je došlo kada su njih dvoje iz porodične kuće u Svetosavskoj ulici fiat puntom krenuli prema gospođinačkoj ambulanti jer je majci pozlilo. Kako kažu meštani, Jovan se, veoma uzrujao jer je majci bilo loše i u toku vožnje i njemu je pozlilo, nakon čega je vozilo fiat punto, na raskrsnici Zmaj Jovine ulice i Kralja Petra, udarilo u drvo.

Prema rečima komšija, Jovan je imao tumor na mozgu i komšije pretpostavljaju da je to prouzrokovalo i napad koji ga je zadesio usled velikog stresa. Obo je moguće objašnjenje zbog čega na mestu nesreće nije bilo tragova kočenja.

Jovan je studirao Fakultet fizičkog vaspitanja, bio je jedinac, dok je Sunčica radila u Gradskoj čistoći u Novom Sadu.

Od siline udara, sa mesta suvozača je izletela Sunčica, dok su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli vozača tako što su isekli havarisani automobil. Nezvanično se saznaje da majka i sin nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Prevezeni su u KCV Novi Sad, gde su, u 13 časova, uprkos naporima lekara, oboje proglašeni mrtvima. Policija je na licu mesta vršila uviđaj preko četiri sata i još nije izdala zvanično saopštenje ovim povodom, a tela sina i majke prebačena su u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju. Istraga je u toku.

(Espreso/Dnevnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.