LOCIRAN MUŠKARAC IZ ĆUPRIJE KOJI JE ZAPALIO AUTOMOBIL! Policija pronašla kod njega pištolj za koji nema DOZVOLU!
Policija, Foto: Aleksandra Čolić

akcija policije

LOCIRAN MUŠKARAC IZ ĆUPRIJE KOJI JE ZAPALIO AUTOMOBIL! Policija pronašla kod njega pištolj za koji nema DOZVOLU!

Protiv E.A. je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Paraćinu, navodi se u saopštenju "i on je sproveden u Kazneno popravni zavod u Ćupriji"

Objavljeno:

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas da je policija operativnim radom u okviru akcije "Gnev", pronašla E.A (24) iz Ćuprije, koji se sumnjiči da je 14.marta, sa još jednom osobom, koja je tada uhapšena, zapalio automobil 46-godišnjoj ženi, a kod njega pronašla pištolj za koga nije imao dozvolu i pet metaka.

Oni se sumnjiče da su ispred stambene zgrade u Ćupriji zapaljivom tečnošću polili automobil "folksvagen" a požar se proširio na automobil "honda", parkiran pored, stoji u saopštenju.

"Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", piše u saopštenju.

Protiv E.A. je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Paraćinu, navodi se u saopštenju "i on je sproveden u Kazneno popravni zavod u Ćupriji".

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.