VLASNICA LOKALA NA SENJAKU NEGIRA OPTUŽBE! Kaže da je lažna doktorka sama operisala, ali oglasio se i SVEDOK!
Olgica Markanović, Foto: Printscreen Instagram

krivična prijava

VLASNICA LOKALA NA SENJAKU NEGIRA OPTUŽBE! Kaže da je lažna doktorka sama operisala, ali oglasio se i SVEDOK!

Protiv Tasićeve je podneta krivična prijava u redovnom postupku, jer ima prebivalište u Beogradu i nije ranije osuđivana

Objavljeno:

Jasmina Tasić iz Beograda, vlasnica lokala na Senjaku u kojem je lažna doktorka Olgica Markanović vršila estetske zahvate, negirala je juče u tužilaštvu da joj je pomagala pri intervencijama. Protiv Tasićeve je podneta krivična prijava u redovnom postupku, jer ima prebivalište u Beogradu i nije ranije osuđivana.

– Ona je Markanovićevoj iznajmljivala lokal na Senjaku. Ne priznaje da je vršila bilo kakve intervencije, ni sama ni sa Olgicom. Istragom, odnosno ispitivanjem oštećenih, svedoka, kao i veštačenjima, sada utvrđujemo sve, pa i proveru njihove odbrane – rečeno je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Međutim, jedna od žena koje je Olgica unakazila ispričala je juče da je Jasmina navodno zaista radila u salonu kod lažne doktorke, u Drinićkoj 8 na Senjaku.

– Ta Jasmina mi se predstavila kao Olgičina asistentkinja i objašnjavala mi je metode koje koriste. U junu prošle godine rekla je da je kod Olgice radila nos jer joj je bio širok, pa je strugala gornji deo, ali da to ne mogu da vidim pošto ima šminku na licu. Kada sam u avgustu otišla u lokal, Jasmina nije imala šminku i videlo se crvenilo. Rekla mi je čak da je nju Olgica obučila i da je kupila aparat u inostranstvu za sitne intervencije, ali da ne sme da ga koristi jer nije stručna za davanje anestezije, dok Olgica jeste. Rekla mi je da je tim aparatom skidala sitne bore – ispričala je klijentkinja lažne doktorke.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.