ZLOČIN U NOVOM SADU JOŠ UVEK POD MISTERIJOM: Brat ubio brara, pa sebi presudio, niko ne zna zbog čega!
Rotacija, Foto: Filip Plavčić

užasavajuće

ZLOČIN U NOVOM SADU JOŠ UVEK POD MISTERIJOM: Brat ubio brara, pa sebi presudio, niko ne zna zbog čega!

Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da je Milan B. čije je telo pronađeno u jednom lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 u novosadskom Novom naselju ubijen sa više uboda nožem

Objavljeno:

Zločin koji je potresao Novi Sad u kome je Aleksandar V. (39) ubio brata od tetke Milana B. (42) a zatim izvršio samoubistvo dobio je novi obrt - porodičnoj tragediji kumovala je droga koju su obojica konzumirali kobnog dana.

Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da je Milan B. čije je telo pronađeno u jednom lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 u novosadskom Novom naselju ubijen sa više uboda nožem.

"Evidentno je da se radi o ubistvu na mah odnosno prvi rezultati istrage pokazali su da nije bilo nikakvog predumišljaja, jer je izgleda došlo do svađe među braćom iz za sada nepoznatih razloga, a da se čitava stvar otela kontroli jer su obojica bili pod dejstvom narkotika, što tek treba da se pouzdano utvrdi nakon što iz Instituta za sudsku medicinu pristignu obdukcioni nalazi tela ubice i žrtve. Dodatno otežava istragu činjenica da je osumnjičeni za ubistvo i sam mrtav, pa sada svaka sumnja treba da se potkrepi materijalnim dokazima", priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

Mladić
foto: Privatna arhiva/Kurir

Policija i javno tužilašštvo i dalje intenzivno radi na otkrivanju svih detalja ovog zločina. Podsetimo, novosadska policija pronašla je u subotu uveče telo Milana B. u pomenutom lokalu u Ulici Mileve Marić a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, njega je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) koji je nakon toga počinio samoubistvo. Njegovo telo sa prerezanim venama na rukama pronađeno je u automobilu 3. juna u novosadskom naselju Kamenjar sa zaključanim vratima sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da intervenišu i razvale vrata.

Prve komšije nesrećne braće pričaju da su oni u tom lokalu koji je adaptiran u stan živeli skoro dve godine i da nisu nikada imali problem sa njima, ali da su znali da konzumiraju opijate.

"Zaista nikada nismo imali nikakvih problema sa njima. Bili su to fini momci, ali znate i sami da se teško može sakriti po izgledu i ponašanju neko ko se drogira. Znali smo da su narkomani, ali ih nismo prijavljivali jer nije bilo razloga. Vodili su svoj život i nikoga nisu dirali", priča jedna od prvih komšinica.

Kaže da su odjednom prestali da ih viđaju, a da im je sve postalo sumnjivo kada je po kraju ubicin rođeni brat počeo da se raspituje za njih.

Bonus video:

03:21

STIGLA PRESUDA NAKON 30 GODINA! Kapetan Dragomir Grujović na Kurir televiziji: Osobođen OPTUŽBE da je počinio ratni zločin 91

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.