JOŠ JEDNO HOROR OTKRIĆE: U Veljinoj kući pronađena uniforma za hirurge i ručni frižider umazan krvlju!
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

strašno

JOŠ JEDNO HOROR OTKRIĆE: U Veljinoj kući pronađena uniforma za hirurge i ručni frižider umazan krvlju!

Ono što je posebno zaprepastilo istražitelje jeste pronalazak zelene hirurške uniforme, na kojoj je bilo ispisano ime "Nemanja Vask"

Objavljeno:

Istražitelji novim pregledima kuće u Ritopeku, koju su koristili pripadnici surovog klana, pronašli još dokaza brutalnih zločina.

U kući u Ritopeku kod Beograda, u kojoj su, kako se sumnja, pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića brutalno mučili, a potom i ubili najmanje četvoricu muškaraca koji se vode kao nestali, policija je pronašla ručni frižider na kom ima tragova krvi!

Kako Kurir saznaje, ručni frižider bio je u potkrovlju, a na njegovom poklopcu i unutrašnjosti nađeni su tragovi krvi, pa je on poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo čija je krv. Osim frižidera, istražitelji su naknadnim pretresima kuće strave pronašli i druge predmete, a među njima je i odelo za hirurge.

- Ono što je posebno zaprepastilo istražitelje jeste pronalazak zelene hirurške uniforme, na kojoj je bilo ispisano ime "Nemanja Vask". I ova uniforma, koju inače nose lekari tokom operacija, poslata je na veštačenje i stručnjaci bi trebalo da utvrde kome je pripadala i ko ju je nosio - dodaje sagovornik.

Pravili ćevape

Podsetimo, istražitelji sumnjaju da su žrtve, koje su osumnjičeni namamili u kuću u naselju pored Beograda, brutalno mučene, kasapljene, a potom ubijane i mlevene u mašini. Njihove ostatke, kako se sumnja, osumnjičeni su iznosili i bacali u Dunav, ali i navodno pravili ćevape.

Mnogo tragova

Dugmići na zgarištu

Podsetimo, u kući u Ritopeku su ranije pronađeni i dugmići na zgarištu, za koje se veruje da je na njemu paljena garderoba, a kako je Kurir već pisao, otkriveni su i delovi ženske odeće. Policija i tužilaštvo za sada navodno imaju dokaze da su u kući ubijemi Milan Ljepoja, Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, a DNK tragovi još desetak nestalih osoba se upoređuju sa onima koji su otkriveni u kući strave i u prostorijama na stadionu Partizana koje su koristili uhapšeni pripadnici klana.

- Još tokom prvog pretresa kuće istražitelji su našli kapljice krvi u gotovo svim prostorijama, od ulaza, preko dnevne sobe i kupatila, spavaćih soba, ali i u garaži. Osim sekire, elektrošokera, lepljive trake, hirurških rukavica, nedavno su u tom objektu nađeni i drugi tragovi koji upućuju na to da su počinjena najmonstruoznija krivična dela. Otkriven je čak i ručni frižider, koji je odmah poslat na analizu, naročito kada se uzme u obzir da su navodno od ubijenih i samlevenih žrtava osumnjičeni pravili ćevape i slali ih u Crnu Goru - otkriva izvor Kurira.

Da li je ručni frižider bio spreman za novu žrtvu, kako dodaje, pokazaće dalja istraga i analiza svih do sada izuzetih dokaza, ali i iskazi pojedinih pripadnika kriminalne grupe. Prema njegovim rečima, pored ručnog frižidera, u garaži je pronađen još jedan, običan frižider, na kom su takođe bile krvave mrlje.

Krečili sobe

Pregled kuće u Ritopeku, čiji je vlasnik osumnjičeni Vlade Draganić, kako dodaje izvor, pokazao je da su najverovatnije posle svakog zločina hemijskim sredstvima detaljno brisani tragovi iz kuće.

- Ipak, nisu uspeli da uklone sve. Sumnja se da su pojedine prostorije, uključujući i onu skrivenu, u kojoj je bila mašina za mlevenje, krečili posle svakog korišćenja, a istražitelji su pronašli molerski valjak. Pored valjka, oduzeta su i baštenska creva, rukavice i noževi. Svi ovi predmeti su na veštačenju - dodaje izvor.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihovog klana uhapšeni su 4. februara i nalaze se u pritvoru.

Bonus video:

02:45

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ O SLUČAJU VELJE NEVOLJE

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.