Detalji porodične tragedije kod Kruševca: VRATA OD SOBE JE OTVORILA MLAĐA ĆERKA KOJA JE ZATEKLA MAJKU U LOKVI KRVI
Ilustracija, Foto: Profimedia, Google maps

zločin

Detalji porodične tragedije kod Kruševca: VRATA OD SOBE JE OTVORILA MLAĐA ĆERKA KOJA JE ZATEKLA MAJKU U LOKVI KRVI

"Prvo ju je gađao staklenom pikslom, a zatim joj čekićem naneo fatalne povrede".

Objavljeno:

U nezapamćenoj porodičnoj tragediji koja se oko ponoći između ponedeljka i utorka dogodila u selu Makrešane nadomak Kruševca, pedesetjednogodišnji meštanin Srđan M. je sa više udaraca čekićem u glavu brutalno usmrtio svoju šest godina mlađu suprugu Miru.

Kako nezvanično saznajemo, zločin se dogodio nakon kraćeg verbalnog sukoba kada je Srđan u alkoholisanom stanju, nasrnuo na svoju suprugu i prvo je gađao staklenom pikslom. Povrede koje joj je potom svirepo naneo čekićem bile su fatalne i lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

- Sve je počelo kada se Mira vratila iz druge smene u fabrici „Henkel“ u kojoj radi i videla muža u alkoholisanom stanju. Usledila je žestoka svađa – kaže izvor blizak istrazi. - U jednom trenutku vrata sobe je otvorila njihova mlađa kćerka i videla majku kako leži na podu u lokvi krvi. Otac joj je rekao da ju je ubio i potom pobegao iz kuće.

Pripadnici kruševačke policije pronašli su ga ujutro u selu i uhapsili ga pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo. Kako je saopštila Policijska uprava u Kruševcu, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu na saslušanje.

Policija/Ilustracija
Policija/Ilustracijafoto: Kurir/ Ana Paunković

Srđanova majka koju su novinarske ekipe zatekle u dvorištu nije želele da razgovara, već je samo odmahnula rukom i otišla. Jedna od komšinica rekla nam je da je Mira radila u „Henkelu“, da je Srđan bio nezaposlen, kao i da su imali dve kćerke od kojih je starija udata.

"Prvo ju je gađao staklenom pikslom, a zatim joj čekićem naneo fatalne povrede".

- Mira je divna, divna žena, dok je Srđan onako… Nemojte ništa da me pitate – kaže komšinica.

I ostali meštani u šoku su nakon svirepog zločina koji se dogodio u njihovom mirnom selu. Mnogi od njih u neverici vrte glavom ne želeći da previše pričaju o mogućim razlozima zbog kojih je njihov komšija ubio svoju ženu.

- Jutros smo saznali šta se dogodilo i nismo mogli da poverujemo. Srđan je svojevremeno bio na ratištu u Hrvatskoj i posle povratka pričalo se da ima nekih problema. Kažu i da je bio baš ljubomoran, a voleo je i da popije – pričaju meštani. - Šta se tu desilo znaju samo njih dvoje, a mi možemo da nagađamo…

00:34

BEOGRADSKA POLICIJA UHVATILA DOVITLJIVOG DILERA: Drogu krio ispod bankine na auto-putu za Novi Sad (VIDEO)

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.