POTVRĐENE CRNE SLUTNJE: Obdukcijom otkriven uzrok smrti mlade Adise iz Tuzle!
Adisa Atiković, Foto: Printscreen/facebook

DETALJNIJE

POTVRĐENE CRNE SLUTNJE: Obdukcijom otkriven uzrok smrti mlade Adise iz Tuzle!

Dvadesettrogodišnja Adisa Atiković sahranjena je protekle subote, a na večni počinak u neverici su je ispratili članovi porodice, rodbina, prijatelji i kolege s fakulteta

Objavljeno:

Zastoj srca usled uzimanja velike količine medikamenata, odnosno trovanje tabletama uzrok je smrti 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle, čije je beživotno telo pronađeno prošle sedmice, potvrđeno je za Klix.ba.

Smrt studentkinje četvrte godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli šokirala je bosanskohercegovačku javnost, a beživotno telo pronađeno je u šumskom predelu naselja Ilinčica, dan nakon što je porodica policiju obavestila o njenom nestanku.

Kako je Klix ranije pisao, pored Adisinog tela, na kojem nisu utvrđeni tragovi nasilja, a koje se nalazilo u njenom automobilu marke Ford Fiesta, pronađena je veća količina tableta, što je ukazivalo na moguće samoubistvo.

Postupajući tužilac naredio je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a na kraju je i potvrđeno da je reč o samoubistvu.

- Obducent nam zvanično još nije dostavio nalaz, ali je obavestio tužioca da je smrt nastupila zbog zastoja srca usled uzimanja velike količine medikamenata, odnosno reč je o trovanju tabletama - rekao je za Klix portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Dvadesettrogodišnja Adisa Atiković sahranjena je protekle subote, a na večni počinak u neverici su je ispratili članovi porodice, rodbina, prijatelji i kolege s fakulteta.

Podsetimo, 23-godišnja devojka od kuće se udaljila u ponedeljak uveče 31. maja, a poslednji put je locirana u svom automobilu jedan sat posle ponoći u živiničkom naselju Ciljuge.

Osim policije, za njom su tragali još i članovi porodice, prijatelji i Interventna služba spasavanja iz Živinica, ali nažalost njeno telo je pronađeno u šumskom predelu Ilinčice u sredu u poslepodnevnim satima.

Razlozi zbog kojih se mlada devojka odlučila na samoubistvo za sada nisu poznati.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.