TRAGIČNA NESREĆA KOD LOZNICE VIŠE PORODICA ZAVILA U CRNO
Policija, Foto: Printscreen

tragedija KOD LOZNICE

TRAGIČNA NESREĆA KOD LOZNICE VIŠE PORODICA ZAVILA U CRNO

Sofija je u nadnicu krenula sa suprugom i sinom. Poginula je od siline udarca

Objavljeno:

Pre dva dana dogodila se teška saobraćajna nesreća kod Tekeriša u kojoj su nastradale četiri osobe, a dve se još nalaze na bolničkom lečenju. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći povređen je dečak (13), a njegov otac pušten je na kućno lečenje. Dečakova majka nažalost je preminula.

Radojka, Sofija i Radislav iz Jadranske Lešnice nisu ni slutili da će put do njive gde su brali jagode biti koban.

Na uključenju na magistrali put Šabac-Krupanj na njihov kombi je naleteo šleper i usmrtio ih na mestu. Rođaci prijatelji i komšije ne veruju da ih više neće videti žive. Ljude koji su i pored svakodnevnog rada na njivi bili nasmejani i orni za posao.

– Nema ona nikoga osim mene. To mi je rođena tetka – kaže sestrić stradale Radojke Jovan Mršić.

Sofija je u nadnicu krenula sa suprugom i sinom. Poginula je od siline udarca. Trinaestogodišnji sin je u bolnici i ima povrede jetre i slezine, a suprug je pušten na kućno lečenje.

Četvoro mlađe dece još ne zna da su izgubili majku.

– Bila je takva majka da ne znam da li se takva rodila – kaže komšija Stevan Jagoš.

U susednom selu Joševa, ispred kuće vozača kombija Gorana Mršića, muk i tišina. Otac Živadin skrhan bolom kaže da je brzo došao na mesto nesreće.

– Baš na toj skretnici je i brdo i žbunje. Ne možeš nikoga da vidiš. Pokušao je da izbegne šleper, ali nije uspeo – kaže otac nastradalog čija je snaja Ljiljana takođe bila u kombiju u lekari joj se bore za život.

– Samo da ona bude dobro kako bi decu izvela put. Makar da ostane ona sa tom sitnom dečicom, ima ih četvoro. Da imaju bar nekoga – kaže Živadin koji je na izmaku snage.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/PInk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.