ČEDA JE U NOĆI INCIDENTA IMAO 1,52 PROMILA ALKOHOLA U KRVI! Oglasio se Rebić: Avramović je saslušan
On nije otkrio imena osoba sa kojima se Jovanović sukobio, Foto: Beta/ Printscreen

INCIDENT

ČEDA JE U NOĆI INCIDENTA IMAO 1,52 PROMILA ALKOHOLA U KRVI! Oglasio se Rebić: Avramović je saslušan

On nije otkrio imena osoba sa kojima se Jovanović sukobio

Objavljeno:

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je danas da se još tačno ne zna šta se dogodilo u incidentu u kome je u sredu učestvovao lider LDP Čedomir Jovanović, jer nije bilo moguće da do sada bude završen izveštaj, ali je potvrdio da je Jovanović te noći imao 1,52 promila alkohola u krvi.

- Nedvosmisleno je da je oko 21.35 u sredu Jovanović pozvao 192 i prijavio da ga određena lica prate, onda je neko drugo lice pozvalo 192 i objavilo da je Jovanović razbio izlog u restoranu brze hrane 'Ponču' na Novom Beogradu - izjavio je Rebić za TV Prva.

On je dodao da je Jovanović "bio drzak prema policiji", da je koristio neprimeren rečnik, kao i da je napravio oštećenja na vozilima MUP-a, udarajući u njih.

- Saslušano je 13 lica i na osnovih tih podataka se vidi da je došlo do verbalnog i fizičkog okršaja - kazao je Rebić.

On nije otkrio imena osoba sa kojima se Jovanović sukobio, a na pitanje - da li su to bili (navijači Crvene zvezde) Uroš Avramović i Rade Dunjić, Rebić je potvrdio da će Avramović, zasad, biti saslušan u svojstvu svedoka i dodao je da će se još istražiti detalji.

- Uzećemo video snimke, neke smo već dobili. Do ponedeljka će Trećem tuzilastvu biti dostavljena kompletna dokumentacija, utvrdićemo sve okonosti incidenta - rekao je Rebić.

Čeda Jovanović
foto: Printscreen / Novosti

On je naveo da je Rade Dunjić bio na licu mesta, i da treba utvrditi da li je bio učesnik.

- U tuči su korišćene stolice, a unutar objekta je nađena cigla 20X20 cm. Prema izjavi svedoka, bacio ju je Jovanović, ali treba proveriti sve to i videti da li je bilo krivičnog dela - rekao je Rebić.

Imao 1,52 promila alkohola u krvi

On je dodao da je Jovanović na testu imao alkohol u krvi.

- Imao je 1,52 promila alkohola, a bio je negativan na narkotike. Strasti su se smirile brzo, Jovanović nije nastavljao, pa je prestalo narušavanje javnog reda i mira - kazao je direktor policije.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.