STIGLI NALAZI OBDUKCIJE UBIJENE MAJKE U KOVINU! Jedan potez sina nakon zločina otkriva u kakvom je bio stanju
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

jezivo

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE UBIJENE MAJKE U KOVINU! Jedan potez sina nakon zločina otkriva u kakvom je bio stanju

O tome da je Miljan i ranije pokazivao tendenciju nasilničkog po našanja, svedoči njegov vršnjak iz Kovina

Objavljeno:

Šta se to tačno dešavalo prošlog vikenda u kući porodice Davidović u Kovinu? Šta je to nateralo nekadašnjeg košarkaša Miljana (26) da, kako tvrde iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, svirepo ubije svoju majku Stanojku (62)? Zbog čega je Stana, žena za koju svi tvrde da je bila nasmejana, umrla u strašnim mukama posle zverskog napada njenog sina jedinca?

Odgovore na ova pitanja nismo saznali ni posle jučerašnjeg saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu pošto Miljan nije želeo da iznese svoju odbranu.

Prema informacijama Miljan je juče bio jako nervozan, a njegov branilac je tražio da se pošalje na neuropsihijatrijsko veštačenje. Zamenik javnog tužioca Olivera Milojević pretpostavlja na osnovu momkovog ponašanja posle ubistva (igrao igrice i čekao policiju da mu zakuca na rata), da on i nije bio svestan šta radi.

Obdukcioni nalaz Stane Davidović pokazao je da joj je sin zadao više brutalnih udaraca u predelu glave, kao i da ju je udarao pesnicama, šutirao, gazio nogama, kao i da joj je glavom udarao o pod.

O tome da je Miljan i ranije pokazivao tendenciju nasilničkog po našanja, svedoči njegov vršnjak iz Kovina, koji je osumnjičenog za ovo svirepo ubistvo jako dobro poznavao.

– Pre nekoliko godina imao je jednu devojku, baš lepu plavušu. Ona je nekoliko godina starija od njega. Važi za jednu od zgodnijih devojaka u Kovinu, ali je on znao da je vređa, ponižava i zlostavlja, i to pred drugim ljudima. Bili su možda godinu dana u ozbiljnoj vezi, a onda ga je devojka ostavila – kaže sagovornik Objektiva.

PLAVE OČI I TUP OSMEH

Miljanov poznanik objašnjava i kakav je Miljan bio tokom tinejdžerskih dana.

– Nije bio incidentna osoba, nije bio ni agresivan. Trenirao je košarku u lokalnom klubu i bio je solidan igrač. Uvek je imao nekako mirnu facu i može se reći, blago tup osmeh. Poznat je bio i po plavim očima – naveo je Miljanov poznanik.

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora za Davidovića do 30 dana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.