POTERA U NIŠU KAO U FILMOVIMA! Nije hteo da se zaustavi, a kad je prošao policiju nagazio na GAS!
policija, Foto: Printscreen/Youtube

neverovatno

POTERA U NIŠU KAO U FILMOVIMA! Nije hteo da se zaustavi, a kad je prošao policiju nagazio na GAS!

Sudija za prekršaje izrekao mu je kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara, saopštila je policija

Objavljeno:

U Nišu se dogodila još jedna jurnjava automobilima nakon čega je Nišliji (33) određen pritvor do 30 dana i kazna od 240.000 dinara. On je verovali ili ne, pokušao da pobegne policiji, iako je na zadnjem sedištu vouzio dete!

- Saobraćajna policija je u redovnoj kontroli saobraćaja, zadržala su tridesettrogodišnjeg vozača „micubišija“ koji je automobilom upravljao pod dejstvom alkohola i oglušio o naređenje policije da zaustavi vozilo. Potom je počeo da pretiče druga vozila na kolovozu preko pune linije, a policija ga je ubrzo sustigla i utvrdila da vozi bez položenog vozačkog ispita i sa 1,15 promila alkohola u organizmu.

Sudija za prekršaje izrekao mu je kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara, saopštila je policija. Takođe, utvrđeno je da je vozilu istekla registraciona nalepnica, kao i da dete koje je vozio nije bilo vezano sigurnosnim pojasom.

Da podsetimo jurnjava automobilima koja se kobno završila dogodila se 1. maja kada je Nišlija B.K. pokušao da pobegne policiji zato što je bio na poternicinzbog krađe. Onda je nekako stigao do Jugbogdanovca na putu Niš - Prokuplje gde je naleteo na automobil u kome su bili muž i žena. Svo troje su poginuli.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.