SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU BIVŠEG MUŽA: Razvezala jezik do srži, UMEŠALA I SOPSTVENU ĆERKU, a otkrila i OVO
Foto: Damir Dervišagić

PROGOVORILA!

SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU BIVŠEG MUŽA: Razvezala jezik do srži, UMEŠALA I SOPSTVENU ĆERKU, a otkrila i OVO

Iskreno progovorila o tadašnjem periodu.

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a iz ove ljubavi dobili su naslednicu Lauru.

Međutim, kada je braku došao kraj, svako je krenuo na svoju stranu. Mikić je ubzo uplovio u novu vezu i zasnovao porodicu.

Snežana kaže da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

Snežana Dakić
foto: Damir Dervišagić

- Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama - kaže Snežana.

Voditeljka je govorila i o tome kako vaspitava naslednicu i koliko čini za njeno vaspitanje i odrastanje:

-Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram. Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija. Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom. Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume - rekla je voditeljka za Story, prenose mediji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.