OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA NADRILEKARKE! Sad je jasno šta je sve radila u salonu!
Olgica Markanović osumnjičena, Foto: Printscreen Instagram

akcija policije

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA NADRILEKARKE! Sad je jasno šta je sve radila u salonu!

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 16:50h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su O. M. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, teška dela protiv zdravlja ljudi i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Ona se tereti da je od aprila prošle do 15. marta ove godine, u jednom neregistrovanom estetskom studiju na teritoriji Savskog venca, za novčanu nadoknadu, pružala medincinske estetstke usluge pacijentima bez odgovarajuće stručne spreme i bez odgovarajućeg odobrenja za samostalni rad, a za čije obavljanje joj je, po zakonu, potrebna dozvola nadležnog organa.

Prikrivajući činjenicu da nije stručno osposobljena za pružanje medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata, O. M., kako se sumnja, nije izdavala medicinski izveštaj, fiskalni račun ili priznanice pacijentima nakon zahvata, već im je usmenim putem prepisivala lekove, što je za posledicu izazvalo teško narušavanje zdravlja oštećenih, odnosno pacijenata.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.