POTRESNE REČI MAJKE TRANVESTITA GORANA KOJI JE UBIO SVOG LJUBAVNIKA: Otkrila da je njen sin u VELIKOM PROBLEMU
Goran Abdulov, Foto: Printscreen / Facebook

TRI GODINE JE U PRITVORU

POTRESNE REČI MAJKE TRANVESTITA GORANA KOJI JE UBIO SVOG LJUBAVNIKA: Otkrila da je njen sin u VELIKOM PROBLEMU

Goran Abdulov je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Radovića

Objavljeno:

Dragica Abdulov, majka tranvestita Gorana (35) iz Žarkova, koji se tereti za ubistvo ljubavnika i studenta Marka Radovića (24) kaže da je uplašena za zdravlje svog sina.

- Brinem se za Gorana jer se mnogo ugojio za ove tri godine u pritvoru. Zbog debljine je čak imao anginozni bol, stisne ga dijafragma. Zadnjica i stomak su mu baš veliki. U depresiji je zbog svega, a ne kreće se - rekla je Dragica.

Goran Abdulov je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Radovića. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru. Abdulov je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. Uoči današnjeg suđenja Dragica je ukazala na Goranove zdravstvene probleme.

- Nije još dobio dokumenta sa ženskim imenom iako je dobio dozvolu, ali to je procedura. Takođe mu je odobrena i operacija, ali još ne znamotačan datum. Sada se nalazi sa osmoro u sobi i nema nikakvih problema, ali sam jako zabrinuta za njegovo zdravlje. Ugojio se mnogo jer leži već tri godine. Nije to mali period. U depresiji je i ne kreće se - kaže Dragica, i dodaje:

- Od debljine je čak dobio anginozni bol. Ima tipičnu žensku građu i ima uzan struk. Sada ima veliku zadnjicu i veliki stomak, a sve bi se to manje videlo da ima šire kukove. Pod terapijom je već pet godina, dug je to period. Rekao mi je: ,,Mama, da sam se operisao, ne bih ovo uradio" - kaže majka optuženog za ubistvo studenta iz BiH.

Na prethodnim suđenjima čitane su poruke koje je uglavnom Abdulov slao Radoviću tri meseca pre ubistva. Optuženi se u Višem sudu u Beogradu pravdao da je nož potegao u samoodbrani. Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida.

Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.