ŠOK NA SUĐENJU JOCE TRANSICE! Pročitane poruke, Marko znao da se Abdula prostituiše? Nikada nećeš da me je*eš...
Goran Abdulov ubio bivšeg dečka, Foto: Daktilo

jezivo

ŠOK NA SUĐENJU JOCE TRANSICE! Pročitane poruke, Marko znao da se Abdula prostituiše? Nikada nećeš da me je*eš...

Transvestit je krajem istog meseca pretio bivšem dečku da će doći kod njega obučen kao muško kako bi upoznao njegovu devojku

Objavljeno:

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, čitanjem SMS poruka koje je slao bivšem dečku Marku Radoviću kojeg je ubio nožem 7. jula 2018. u Zemunu.

Pročitane su sve prepiske iz maja 2018. godine u kojima se vidi da je Abdulov nekoliko puta nedeljno u Radovićev stan dolazio nepozvan, nakon čega bi mu pisao kako je ogorčen jer nisu spavali, govoreći mu da zna da Marko ima devojku.

- Idućeg puta kada dođem, neću ti ni reći. Samo ću pokucati i ući. Ako te zateknem s devojkom, poješću i tebe i nju, samo zato što si đubre prema meni. Kada je toliko voliš i svaki dan ste zajedno, izvoli pa je brani... Đubre - rekao je transvestit žrtvi 11. maja 2018. godine.

Sutradan mu je javio da mu nije dobro i da uskoro ide na suđenje.

- NIsam dugo pila lekove za smirenje, od prošle godine. Izlečila sam se od toga. Večeras ću popiti. Uništio si me skroz. Kako ti nije mene žao. Ti mi ništa ne pružaš. Nemam sreće ni u čemu, ubiću se. Još ovo suđenje mi treba. Naje*ala sam skroz - rekao je Abdulov.

Sudija ga je nakon ove poruke pitao kakvo suđenje je u pitanju i da li je pio lekove za smirenje.

- Ne sećam se te poruke. Nisam tada pio lekove i nije bilo nikakvog suđenja - odgovorio je optuženi.

Međutim, nakon četiri dana mu je opet ponovio da mu se suđenje bliži, pa je sudiji odgovorio na isto pitanje i ponovio da nikada nije bio na suđenju.

- Loše sam se provela na sudu. Naje*aću savršeno. Dolazim večeras. Otključaj vrata da me stoke od komšija ne gledaju. Nije mi dobro ni malo. Zaista si mi potreban - napisao je Goran Marku.

Nedelju dana poslao je nekome poruku sa spiskom lekova koji mu trebaju, a to su "bensedin", "kslalol" i "rivotril". Sudija ga je pitao koje količine je pio, a Abdulov je rekao da je pio u većim količinama nego što je dozvoljeno.

Trgovi krvi u dvorištu

Transvestit je krajem istog meseca pretio bivšem dečku da će doći kod njega obučen kao muško kako bi upoznao njegovu devojku. U nekoliko poruka je ponavljao i da mu je Marko govorio da ne želi više da spava sa njim jer to ničemu ne vodi.

- A kesa sa krvavim ulošcima i kurtonima vodi nečemu. Mene samo iskorišćavaš kada ti trebaju pare. Nikada nećeš da me je*eš, a sve zarazne devojke možeš. Svaki put me ostaviš da te čekam do 6 ujutru, a onda spavaš do 3 popodne, pa gledaš film dok te je molim za seks dok me ne izbaciš - napisao je Goran u očaju.

U nekoliko navrata otkrio je i da nema više novca i molio Marka da ga registruje na "seksi adresaru" jer tamo više nema oglas, što govori da od njega nije krio da pruža seksualne usluge za novac.

Branilac optuženog je nakon sat i po vremena, koje je sudija proveo čitajući naglas SMS prepiske, naglasio da mora da ide na drugo ročište, pa je pretres odložen za 29. januar, kada će biti pročitane poruke koje je transvestit slao žrtvi tik pred ubistvo.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.