SPREČEN BEG SAVE KNEŽEVIĆA! Oglasio se MUP, planirao je da napusti SRBIJU, IMAO JE NEREALAN PLAN
Sava Knežević, Foto: printscreen

reagovali na vreme

SPREČEN BEG SAVE KNEŽEVIĆA! Oglasio se MUP, planirao je da napusti SRBIJU, IMAO JE NEREALAN PLAN

Tom prilikom Sava Knežević nije pružao otpor iako je prema saznanjima policije pokušao da se sakrije i u pogodnom trenutku napusti Srbiju

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Savu Kneževića (1998) i D.K. (1972) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, teška dela protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Tom prilikom Sava Knežević nije pružao otpor iako je prema saznanjima policije pokušao da se sakrije i u pogodnom trenutku napusti Srbiju. Operativci MUP-a su ga sprečili u tome, pa će zajedno sa majkom Danijelom za svoja nedela odgovaraće pred licem pravde.

S.K. se tereti da je od januara prošle do početka aprila ove godine, u neregistrovanoj ordinaciji, za novčanu naknadu bez odgovarajuće stručne spreme i bez licence pružao medicinske usluge i izvodio medicinske zahvate na pacijentima, prikrivajući činjenicu da nije stručno osposobljen.

Nakon izvršenih medicinskih zahvata, oštećenim pacijentima izdavao je medicinske izveštaje sa propisanim lekovima.

Ovo je za posledicu imalo teško narušavanje zdravlja oštećenih pacijenata. U tome mu je, sa umišljajem, svesno pomagala njegova majka D.K.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.