HAPŠENJE U SJENICI ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA: Tukao čoveka rukama i nogama!
Hapšenje, Foto: Filip Plavčić

UHAPŠEN

HAPŠENJE U SJENICI ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA: Tukao čoveka rukama i nogama!

Policija će protiv vlasnika ugostiteljskog objekta podneti prekršajnu prijavu zbog neprijavljivanja događaja, kao i prekršajnu prijavu zbog video nadzora koji nije postavljen u skladu sa Zakonom

Objavljeno:

Policajci u Novom Pazaru uhapsili su A. Š. (28) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Sumnja se da je on 16. maja, ove godine, zajedno sa A. Š. (33) za kojim policija intenzivno traga, na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Sjenici zadao više udaraca rukama i nogama tridesetšestogodišnjem sugrađaninu.

Policija će protiv vlasnika ugostiteljskog objekta podneti prekršajnu prijavu zbog neprijavljivanja događaja, kao i prekršajnu prijavu zbog video nadzora koji nije postavljen u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

A. Š. je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Podsetimo, video snimak tuče pojavio se na društvenim mrežama. Uzrok tuče su neraščišćeni poslovni računi.

Na video snimku se vidi da muškarac sedi u bašti kafića i da mu iznenada pritrčava muška osoba, obara ga sa stolice i počinje da ga pesniči, potom pritrčava drugi muškarac i pridružuje se batinanju. Udaraju ga obojica, obema rukama.

Nakon toga razdvaja ih jedna starija žena, a prvi mladić pokušava drugog napadača da zaustavi u pesničenju. Mestu obračuna kasnije je prišao i veći broj muškaraca, kao i gosti pomenutog kafića.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.