ČUVAR MAMIO DEVOJČICU SLADOLEDOM, PA KRENUO DA JOJ ŠALJE PORUKE: Majka iz Beograda odmah LAVOVSKI reagovala
Nasilje, Foto: Profimedia

KATASTROFA

ČUVAR MAMIO DEVOJČICU SLADOLEDOM, PA KRENUO DA JOJ ŠALJE PORUKE: Majka iz Beograda odmah LAVOVSKI reagovala

Prema njenim rečima, policija je došla i privela muškarca na razgovor

Objavljeno:

Majka devetogodišnje devojčice iz Beograda prijavila je muškarca M. R. (61), inače čuvara jednog gradilišta, da je njenoj ćerki slao neprimerene poruke preko mobilnog telefona. Kako je I. G. ispričala za Kurir, muškarac kog je prijavila nekoliko meseci čuva građevinu u blizini zgrade u kojoj ona s porodicom stanuje u beogradskom naselju Zvezdara.

- On je uvek bio fin i ljubazan, ali problem je nastao pre nekoliko dana, kada je mojoj ćerki tražio broj telefona, pa potom joj slao poruke. Naime, tog dana se ona s dvoje dece iz komšiluka igrala i vozila rolere, a kako mi je ispričala, on je kao i obično prišao i pitao ih šta rade - priča majka I. G.

Prema njenim rečima, policija je došla i privela muškarca na razgovor.

- Rekli su mi da će obavestiti tužilaštvo o svemu. Jako sam zabrinuta zbog ove situacije - poručila je majka.

Kako se saznaje, M. R. je priveden dan kasnije.

- On je priznao da je devojčici tražio broj i slao poruke, ali, kako je istakao, nije imao loše namere. Tužilaštvo i policija zasad proveravaju navode prijave majke, ali i M. R. - objasnio je naš izvor.

Napad u tržnom centru

Radnik obezbeđenja uvukao devojčicu u WC

Da podsetimo, sredinom aprila u tržnom centru na Zvezdari uhapšen je D. Š. (61), koji je radio kao čuvar, zbog sumnje da je devojčicu (10) uvukao u toalet i otkopčao šlic, dok ga je devojčica molila ponavljajući: "Nemoj, čiko, molim te". Na sreću, kako se sumnja, u tom trenutku su naišli sestra i drugari s kojima se devojčica prethodno igrala u parkiću ispred tržnog centra i osumnjičeni radnik obezbeđenja najverovatnije je, kad je čuo da je dozivaju, zakopčao šlic, pomazio je po glavi, poljubio u obraz, udario po zadnjici i pustio je da izađe uz reči da to "mora da ostane naša mala tajna".

Bonus video:

00:48

NASILJE NAD MUŠKARCIMA U PORASTU! Ne prijavljuju zlostavljanje zbog SRAMOTE i osude društva!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.