SASLUŠANI MAJKA I SIN IZ PANČEVA ZBOG STRAŠNOG ZLOČINA: Tužilaštvo traži PRITVOR zbog ubistva Rumunke
Ubistvo u Pančevu, Foto: Ana Paunković

ubistvo rumunske državljanke

SASLUŠANI MAJKA I SIN IZ PANČEVA ZBOG STRAŠNOG ZLOČINA: Tužilaštvo traži PRITVOR zbog ubistva Rumunke

- Tako su joj naneli smrtonosne povrede od kojih je preminula, nakon čega su telo zakopali iza kuće u rupi koju su iskopali u zemlji - navodi se u saopštenju pančevačkog Višeg tužilaštva

Objavljeno:

Kako je saopšteno, Bogdanka G. (68) i njen sin Boban M. (46), osumnjičeni za ubistvo rumunske državljanke Mioare Hajduk. Prema informacijama, osumnjičeni su saslušani u Višem tužilaštvu u Pančevu, koje je predložilo da im se odredi pritvor do 30 dana.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 17. maja u kasnim popodnevnim satima ubili Mioaru Hajduk, tako što su u svojoj kući u kojoj se nalazi i knjigovodstvena agencija u kojoj su vodili poslovne knjige za firmu koja je u vlasništvu oštećene, tokom rasprave zadali oštećenoj više udaraca rukama i tvrdi predmetom u glavu.

1 / 2 Foto: Ana Paunković

- Tako su joj naneli smrtonosne povrede od kojih je preminula, nakon čega su telo zakopali iza kuće u rupi koju su iskopali u zemlji - navodi se u saopštenju pančevačkog Višeg tužilaštva.

-Sudiji za prethodni postupak predloženo je da se odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometali postupak uticajem na svedoke, kao i zbog činjenice da je za delo koje im se stavlja na teret propisana kazna veća od 10 godina, a način izvršenja dela je doneo do uznemirenja javnosti - saopštilo je tužilaštvo.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.