DIVLJAČKA VOŽNJA NA NOVOM BEOGRAD: Pijan i drogiran vozio brzinom od 147 km/h!
Policija, Foto: MUP

saobraćaj

DIVLJAČKA VOŽNJA NA NOVOM BEOGRAD: Pijan i drogiran vozio brzinom od 147 km/h!

Policija je pre dve noći na Trgu Nikole Pašića, zaustavila i muškarca

Objavljeno:

Pripadnici MUP koji kontrolišu saobraćaj presretačima, zaustavili su u Novom Beogradu vozača "Forda", koji se kretao brzinom od 147 km/h, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom sa 0,51 promila alkohola u organizmu, dok je droga testom utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis. Prekršajni sud u Beogradu osudio ga je na novčanu kaznu od 60.000 dinara, a izrečena mu je i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 meseci, kao i 20 kaznenih poena.

Policija je pre dve noći na Trgu Nikole Pašića, zaustavila i muškarca, koji je upravljao "golfom" pod dejstvom kanabisa.

U Bulevaru heroja sa Košara u Novom Beogradu zaustavljen je muškarac koji je vozio brzinom od 81 kilometar na čas, na mestu gde je brzina kretanja ograničena na 50, a proverom je utvrđeno da on nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

U Ulici Tošin bunar, zaustavljen je vozač kome je, kako je ustanovljeno, vozačka dozvola ranije oduzeta zbog nesavesnog i nepropisnog upravljanja vozilom.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave

Bonus video:

02:55

Glišić protiv legalizacije prostitucije

(Esp


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.