ODLUKOM MUP-A ZADRŽANI U POLICIJI: Vozili pod dejstvom ALKOHOLA i PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI
Saobraćajna policija, Foto: MUP

saobraćajna policija

ODLUKOM MUP-A ZADRŽANI U POLICIJI: Vozili pod dejstvom ALKOHOLA i PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Iz saobraćaja je isključen i 25-godišnji vozač "reno-megana" koji je u centru Leskovca, kako je utvrđeno, vozio pod dejstvom marihuane

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, u prethodna tri dana, zadržali su četvoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Četrdesettrogodišnji vozač "audija" koji je upravljao automobilom sa 2,1 promil alkohola u organizmu i 24-godišnji vozač "citroena" koji je vozio sa 1,29 promila alkohola sumnjiče se da su u Leskovcu izazvali saobračajne nezgode u kojima je po jedna osoba lakše povređena.

Takođe, 21-godišnji mladić iz Vlasotinca sumnjiči se da je vozeći sa dva promila alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povređen, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Saobraćajna policija je u Lebanu zaustavila 35-godišnjeg vozača "pežoa" koji je odbio da se alkotestira.

Iz saobraćaja je isključen i 25-godišnji vozač "reno-megana" koji je u centru Leskovca, kako je utvrđeno, vozio pod dejstvom marihuane.

Protiv petorice vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.