TELO DEVOJČICE (7) NAĐENO SKLUPČANO PORED MAČKE: Stravični DETALJI požara u Šašincima!
Požar, Foto: Kurir TV

horor

TELO DEVOJČICE (7) NAĐENO SKLUPČANO PORED MAČKE: Stravični DETALJI požara u Šašincima!

Uzrok požara prema nezvaničnim saznanjima je sveća pošto majka i četvoro male dece živeli u neuslovnoj kući bez struje na samom početku sela kod vašarišta....

Objavljeno:

U stravičnom požaru koji se desio noćas oko 3.30 sati u Šašincima kod Sremske Mitrovice izgorela je sedmogodišnja devojčica dok su njena majka Beba J. i brat i sestra u teškom stanju!

Uzrok požara prema nezvaničnim saznanjima je sveća pošto majka i četvoro male dece živeli u neuslovnoj kući bez struje na samom početku sela kod vašarišta.

- Sestra je vrištala i zapomagala u pomoć! To me je probudilo negde oko tri sata noćas! Bio je dim svuda oko nas, požar je već zahvatio pola kuće, sestra je razbila prozor i razvalila vrata, deca su vrištala! Bilo je jezivo... Ščepao sam decu i potrčao napolje, ali nisam video da jedno fali - kroz plač priča Bebin rođeni brat Željko J. koji je noćas ostao da prespava kod sestre.

Kad su videli da sedmogodišnje devojčice nema već je bilo kasno.

Vatra je buktala i zahvatila celu kuću i devojčicu. Mitrovački vatrogasci stigli su ubrzo po pozivu, ali devojčicu nisu mogli spasiti! Njeno ugljenisano telo nađeno je kako sklupčana leži pored kreveta zajedno sa mačkom.

Beba J. (27) živela je sama sa tri ćerke i sinom. Najstarija ćerka ima devet, a najmlađa četiri godine.

Majka sa dvoje dece primljena je u bolnicu u ranim jutarnjim satima gde su odmah zbrinuti na Dečijem odelenju. Zbog teških opekotina devojčica je upućena u Institut za majku i dete u Beogradu - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Bonus video:

03:10

PATROLIRALI SMO SA REČNOM POLICIJOM I OBIŠLI BEOGRADSKE OBALE: Saznali smo najveće tajne njihovog posla

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.