OPLJAČKALI POŠTU U KRAGUJEVCU PA "ČASTILI" UPLAŠENOG RADNIKA: Bacili mu novac i rekli: "Evo, ovo je za tebe!"
ilustracija, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić, Aleksandra Čolić

strašno!

OPLJAČKALI POŠTU U KRAGUJEVCU PA "ČASTILI" UPLAŠENOG RADNIKA: Bacili mu novac i rekli: "Evo, ovo je za tebe!"

Svedoci ove pljačke kažu da su videli kako su razbojnici čekali radnika pošte da isprazni poštansko sanduče i zatim zajedno sa njim ušli u objekat

Objavljeno:

U Divostinu kod Kragujevca ranije danas opljačkana jepošta u Gornjomilanovačkoj ulici, a pojavili su se novi detalji o neobičnom gestu pljačkaša. Naime, razbojnici su u zgradu pošte ušli naoružani i maskirani i od zaposlenih oteli novac, nakon čega su pobegli.

Svedoci ove pljačke kažu da su videli kako su razbojnici čekali radnika pošte da isprazni poštansko sanduče i zatim zajedno sa njim ušli u objekat. Oni su uz pretnju pištoljem naterali radnika da otvori sef iz koga su uzeli oko milion dinara.

Razbojnici su, pre nego što su otišli preplašenom radniku pošte, koje je u tom trenutku ležao na podu, bacili jedan svežanj novčanica, uz komentar:

"Evo ovo je za tebe, mi častimo".

Tokom pljačke nije bilo povređenih, a kragujevačka policija intenzivno traga za počiniocima. Razbojnici su, kako su ih opisali, krupnije građe i visoki oko 180 centimetara.

Prema saznanjima, jedan od osumnjičenih je uhapšen nedugo nakon pljačke, M. M. (34), dok policija i dalje traga za drugim razbojnikom.

Bonus video:

01:29

YUTA: Ako neko dobije koronu na letovanju u Grčkoj, obezbeđeno mu je BESPLATNO LEČENJE

(Espreso/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.