TUGA! Iznenada preminuo muzičar Petar Đurić
Sveće, Foto: ofps.org.rs

neočekivano

TUGA! Iznenada preminuo muzičar Petar Đurić

Organizacija proizvođača fonografa Srbije saopštila je da je juče iznenada preminuo njihov dugogodišnji kolega i saradnik Petar Đurić

Objavljeno: 16:08h

Petar Đurić rođen je 28.11.1963. godine u Beogradu. Još od rane mladosti bavio se muzikom i već je od srednje škole imao bend. Bio je pevač u grupi Ana Marija, koja se proslavila svojim hitom Zašto decači plaču.

Počev od 1996. godine bio je vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS. Takođe, od 2012. godine bio je vlasnik, a potom i direktor muzičke kuće Maxi music doo Beograd, koja je takođe dugogodišnji član organizacije OFPS.

U periodu od 2006. do 2019. godine uspešno je obavljao funkciju direktora organizacije, a potom od 2019. godine do danas bio je na mestu savetnika direktora i predsednika Nadzornog odbora. Svojim doprinosom u radu i svojim stručnim znanjem i sposobnostima u mnogome je uticao na razvoj i uspeh organizacije OFPS.

Sve kolege i saradnici sećaće ga se po njegovoj stručnosti za oblast autorskog i srodnih prava, ali pre svega po njegovom vedrom duhu, pozitivnoj energiji koju je nesebično širio i toplini koju je u sebi imao.

Organizacija OFPS izjavljuje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima Petra Đurića.

Sahrana će se obaviti u petak 14.05.2021. godine u 11 časova na groblju Orlovača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.