TRUDNICA U PAROVIMA POKUŠALA DA SE UBIJE? Neda Lakić ponovo cela u modricama i podlivima!
Foto: Printscreen

jezivo

TRUDNICA U PAROVIMA POKUŠALA DA SE UBIJE? Neda Lakić ponovo cela u modricama i podlivima!

Nakon emitovanja "Parografa" Nedin izgled postao je predmet brojnih spekulacija na društvenim mrežama, pa su se mnogi zapitali šta je sa njenim nogama

Objavljeno:

Protekle noći u vili "Parova" odigrao se još jedan čuveni "Parograf", a poligrafskom ispitivanju bio je podvrgnut Aleksandar Bjelanović.

Nakon emitovanja "Parografa" Nedin izgled postao je predmet brojnih spekulacija na društvenim mrežama, pa su se mnogi zapitali šta je sa njenim nogama.

Nenad Lakić
foto: Printscreen

Trudna Lakićeva je primetno imala podlive i ogrebotine na koži, a mnogi su to povezali sa njenom neslavnom epizodom iz mladosti kada je pokušala da počini suicid.

- Neda se samopovređuje, spremna je na ponovni pokušaj samoubistva - glasi jedan od zloglasnih komentara na grupi za podršku TV formata "Parovi". S druge strane određeni pratioci su imali vrlo jednostavno objašnjenje:

- Devojka je samo nespretno brijala noge! Da li ste normalni?

Podsetimo, Neda Lakić je pre četiri godine pokušala sebi da oduzme život nakon mračnog životnog perioda.

Nenad Lakić
foto: Printscreen

- Pisale su novine o tome kada se dogodila ta nezgoda, pre četiri godine. Skočila sam sa četvrtog sprata, pokušala sam sebi da oduzmem život. Padneš sa četvrtog sprata i ništa ti ne bude... Sami Bog me je sačuvao. Mojim roditeljima sam tada zagorčala život - istakla je svojevremeno kroz suze Neda.

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.