SIN JE OSUMNJIČEN DA JE USMRTIO MAJKU, A I RANIJE JE BIO NASILAN: Detalji porodične tragedije u Novom Pazaru!
Hapšenje, Foto: Profimedia

TUGA

SIN JE OSUMNJIČEN DA JE USMRTIO MAJKU, A I RANIJE JE BIO NASILAN: Detalji porodične tragedije u Novom Pazaru!

Snaha ga je videla kako noseći nož silazi niz stepenice

Objavljeno:

Policija u Novom Pazaru uhapsila je B. N. (43) zbog sumnje da je u subotu uveče, sa više uboda nožem u leđa usmrtio majku Kimetu (75).

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Selakovac, a pretpostavlja se da je B. N. majku napao na spratu, ubadajući je u leđa, dok su se u prizemlju nalazili njegov brat i snaha, javljaju Novosti.

- Snaha ga je videla kako noseći nož silazi niz stepenice i izlazi iz kuće. Otrčala je na sprat i videla povređenu Kimetu. Pozvala je Hitnu pomoć, a lekari su pola sata pokušavali da je reanimiraju, ali bez uspeha - priča naš izvor iz istrage.

Policija je ubrzo došla na mesto tragedije i uhapsila B. N. uhapsila, nedaleko od kuće.

Stanovnici Selakovca su u potrešeni, ali ni i iznenađeni, budući da tvrde da je B.N. i ranije bio sklon nasilju, da je maltretirao članove porodice, a najviše majku i da je nekoliko puta privođen.

- Protiv njega je podnošeno više prijava zbog nasilja u porodici, a često bi ih majka povlačila u želji da ga zaštiti - rekle su komšije.

Po nalogu nadležnog tužioca, B. N. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio ubistvo.

- Otvorena je istraga i naloženo psihijatrijsko veštačenje. Ukoliko se utvrdi da je bio uračunljiv prilikom izvršenja zločina, biće mu suđeno kao zdravoj osobi, a ukoliko ne, onda će biti upućen na lečenje u neku od ustanova zatvorenog tipa - navedeno je.

Takođe, komšije tvrde da ovo nije prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu, budući da je u jesen 2015. godine na periferiji Novog Pazara nestao Kimetin suprug, Džeko.

Njegovo telo pronađeno je u proleće 2016. kada se sneg otopio, u šumi iznad izletišta Pazarište, a istraga je pokazala da na njemu nije bilo tragova nasilja.

Bonus video:

00:53

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD BARAJEVA: Otac ubio sina na spavanju pa sebe

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.