SPREMAO SE DA IDE KUĆI, A ONDA JE USLEIO HOROR: Detalji tragedije kod Sente!
Hitna pomoć, Foto: Printscreen

užas

SPREMAO SE DA IDE KUĆI, A ONDA JE USLEIO HOROR: Detalji tragedije kod Sente!

Nesrećni mladić nije bio sam na kanalu

Objavljeno:

Nesvakidašnje i skoro neverovatna tragedija dogodila se u nedelju, nešto pre 19 sati, na kanalu u selu Gornji Breg, u opštini Senta, kada je nesrećnim slučajem stradao pecaroš Čaba S. (30) iz tog mesta.

Kada se već spremao da pođe kući, on je zabacio štap za pecanje tako da je zakačio kablove dalekovoda, a to je izazvalo strujni udar što je bilo kobno za njega.

– Nesrećni mladić nije bio sam na kanalu, bili su prisutni i članovi njegove porodice. Nesreća se dogodila kada se mladić već spremao da pođe kući sa kanala. Međutim, on je štapom zakačio kablove na kanalu Gornji Breg, kod crpne stanice i strujni udar je izazavo nesreću – prve su informacije iz Osnovnog javnog tužilaštav u Senti, koje još radi uviđaj o ovoj tragediji.

Kako smo saznali, mladić je, ipak, prevezen u bolnicu u Senti, ali je preminuo prilikom pokušaja reanimacije. U tužilaštvu u Senti kažu da obdukcija tela, najverovatnije, neće biti naložena, jer se radi o klasičnoj, tzv. zadesnoj smrti koja se dogodila nesrećnim slučajem.

Uviđaj o nesreći još je u toku.

Bonus video:

00:37

Tragedija na železničkoj stanici u Rumi: Mladića udarilo 25.000 volti

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.