MISTERIJA SMRTI U TOALETU VMA! Petrova ćerka Maja čeka da vidi telo oca, bio je ljut kad su se čuli poslednji put
Petar Simić, Foto: Privatna arhiva

jezivo

MISTERIJA SMRTI U TOALETU VMA! Petrova ćerka Maja čeka da vidi telo oca, bio je ljut kad su se čuli poslednji put

Nadležni organi trenutno preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i da će kazniti odgovorne

Objavljeno:

Petar Simić (82) je 1. maja otišao na pregled u Hitnu pomoć na VMA, nakon čega se nije vratio kući. Njegovo telo je bilo četiri dana u toaletu te ustanove, nakon čega ga je našla čistačica.

Njegova ćerka Maja izjavila je da su joj četiri dana od njegovog nestanka, iz ove zdravstvene ustanove javili da joj je otac preminuo, piše Telegraf.

Iz VMA su saopštili da sprovode istragu.

Čekam da vidim telo

Petrova kćerka Maja rekla je da i dalje ne zna šta se desilo njenom ocu Petru.

- I dalje nemam nikakve informacije, osim toga da je preminuo i da je pronađen na VMA. Čekam da me policija uputi i da odem da vidim telo. Nemamo predstavu da li su ga tamo lečili ili se izgubio u zgradi i nije znao da izađe - priča ona.

Podsećamo, Maja je ranije ispričala da se njen otac javio supruzi 1. maja oko 14.45, kao i da je bio ljut što je šest sati čekao na pregled.

Nakon toga, porodica više nije mogla da ga dobije na telefon.

- Imao je bolove i zbog toga je otišao u ambulantu na pregled. Tamo je čekao šest sati i izgleda je, ljut što nije primljen, samovoljno napustio ustanovu. Majka se čula s njim oko 14.45, nije bilo nikakvih naznaka da neće da se vrati kući, samo je bio besan. Nakon toga više nije bio dostupan, pretpostavljamo da mu se ispraznila baterija. Od tada nemamo nikakve informacije o njemu - rekla je ranije Petrova ćerka Maja.

Kaznićemo odgovorne

Sa VMA su rekli da je Petar Simić bio upisan za pregled u 8.40 sati ujutru, ali da nije primljen u ambulantu.

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici, nakon čega je telo po nalogu nadležnog tužioca transportovano u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Srbije, radi utvrđivanja uzroka smrti, navodi se u saopštenju VMA.

Kako je za sada utvrđeno, prijem istoimenog pacijenta evidentiran je u Centru hitne pomoći 1. maja u 08:40, zbog bolova u trbuhu, s tim da nema podataka o daljem toku zbrinjavanja.

Članovi porodice P.S. obratili su se 4. maja u 16 časova dežurnom oficiru VMA, koji im je pružio informacije sa kojima je VMA u tom trenutku raspolagala.

Nadležni organi trenutno preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i da će kazniti odgovorne.

- Ističemo da će, ukoliko se utvrdi da je bilo propusta zaposlenih na VMA, oni biti najoštrije sankcionisani - ističe se u saopštenju sa VMA.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.