BEOGRAĐANIN (27) OTKRIO ŠTA SE DESILO PRE UBISTVA AMERIKANCA: U 3 ujutru sam ga sreo...
Ubijeni Amerikanac, Foto: Kurir/Privatna arhiva

nove informacije

BEOGRAĐANIN (27) OTKRIO ŠTA SE DESILO PRE UBISTVA AMERIKANCA: U 3 ujutru sam ga sreo...

Sreo sam ga u 3 ujutru na ulici

Objavljeno:

Troje osumnjičenih uhapšeno je prekjuče zbog sumnje da su u noći između 3. i 4. maja, oko tri sata, ubili američkog državljanina Gavina Glima u kući uhapšenog V. Đ. (57), u Ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari u Beogradu. Oni su, kako se sumnja, pili sa Glimom, a tokom pijanke su se posvađali i potukli.

Objektiv je stupio u kontakt sa sugrađaninom, koji je želeo da ostane anoniman, koji tvrdi da je sreo ubijenog američkog državljanina te noći kad ga je devojka izbacila iz kuće. On je za Objektiv rekao da je Amerikanac izgledao utučeno i da mu je rekao da ne zna šta da radi, a za sobom je nosio kofere koji su kasnije pronađeni u Skadarliji.

– Sreo sam ga u 3 ujutru na ulici, izgledao je kao da su mu sve lađe potonule, rekao mi je da se posvađao sa devojkom i da je došao pre par meseci iz Amerike. Rekao mi je da je iz Pensilvanije. Bilo mi ga je žao, nažalost ne znam dobro engleski ali dobro sam ga upamtio. Otišao je sa tim koferima, kada sam pročitao vest pretrnuo sam od jeze dok sam se prisećao da sam ga samo par dana pre toga sreo – ispričao je Beograđanin (27).

Bonus video:

01:57

VOZAČU AUDIJA SMRTI MAKSIMALNO 8 GODINA ROBIJE ZA DVA ODUZETA ŽIVOTA? Ćerka pregaženog: Apelujem vlast da reaguje KURIR TELEVIZIJA

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.