HAPŠENJE U KRUŠEVCU: Napali službeno lice u vršenju dužnosti!
Ilustracija, Foto: Profimedia

učestvovao i maloletnik

HAPŠENJE U KRUŠEVCU: Napali službeno lice u vršenju dužnosti!

Policija je uspostavila javni red i mir i privela učesnike tuče u kojoj je sedam osoba napalo dvojicu kruševljana i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševac

Objavljeno:

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (1979), T. V. (1992), K. R. (2001), S. A. (1969), S. N. (2000) i D. A. (1986) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se sumnjiče da su sa još jednim maloletnikom večeras napali policijske službenike koji su intervenisali na uspostavljanju narušenog javnog reda i mira u Čolak Antinoj ulici u Kruševcu.

Policija je uspostavila javni red i mir i privela učesnike tuče u kojoj je sedam osoba napalo dvojicu kruševljana i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima R. N., T. V., K. R., S. A., S. N. i D. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok će krivična prijava protiv maloletnika biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.