DETALJI BEKSTVA IZ KRUŠEVAČKOG ZATVORA! Slaviša bio izrevoltiran, advokat u programu otkrio razlog bekstva!
Slaviša Stanisavljević, Foto: Kurir/Privatna arhiva

HAOS

DETALJI BEKSTVA IZ KRUŠEVAČKOG ZATVORA! Slaviša bio izrevoltiran, advokat u programu otkrio razlog bekstva!

Njegov advokat Aleksandar Šćekić u jutarnjem programu je rekao da je Slavišina priča koju je ispričao istinita

Objavljeno:

Potraga za Slavišom Stanisavljevićem (41) koji je u subotu ujutru pobegao iz zatvora u Kruševcu i dalje je u toku, a ministar Vulin je istakao da je reč o čoveku koji je od ranije dobro poznat policiji.

Da podsetimo, Stanisavljević je prekjuče ujutru sa zatvorenikom D.P. pobegao kroz toalet KPZ Kruševac, a potom se javio redakciji Kurira i ispričao da je to uradio jer je revoltiran presudom za šverc narkotika, kojim se, kako tvrdi, nikada nije bavio.

Njegov advokat Aleksandar Šćekić u jutarnjem programu je rekao da je Slavišina priča koju je ispričao istinita.

- Kao njegov branilac, znam da je bio izrevoltiran, jer jedini dokaz protiv Slaviše bila je izjava svedoka koji je navodno uze drogu, i to je jedini materijalni dokaz koji postoji, i zbog toga je Slaviša osuđen. Mislim da je ta presuda nepravnosnažna. Gde se on trenutno nalazi, ja stvarno ne znam - rekao je advokat.

Ministar Aleksandar Vulin je takođe prokomentarisao ovaj slučaj. - Stanisavljević je 31 put krivično pijavljen i od toga 13 puta osuđen. Dugo se nije desilo da neko pobegne iz zatvora, pa je zato ovaj slučaj zanimljiv. Policija radi na slučaju.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.