SUMNJIVI KOFER NA KLUPICI JE STAJAO OD JUČE: Ovo kažu radnici iz hostela gde se Amerikanac uputio!
Policija, Foto: MUP SRBIJE

nastavlja se

SUMNJIVI KOFER NA KLUPICI JE STAJAO OD JUČE: Ovo kažu radnici iz hostela gde se Amerikanac uputio!

Klupica je bila prepuna stvari

Objavljeno:

Stvari koje su večeras pronađene u Ulici Strahinjica Bana kod Skadarlije, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, stajale su na klupici od 3. maja oko 18 časova.

- Klupica je bila prepuna stvari. Na njoj se nalazio kofer, velika kesa za kupovinu, jakna... Komšija iz zgrade prekoputa, pozvao je policiju jer mu je bilo sumnjivo - ispricao je za Telegraf.rs radnik iz hostela u cijoj su blizini pronađene stvari.

Kako nam je objasnio ne može da potvrdi da li pripadaju ubijenom Amerikancu.

- Mi ne primamo goste koji su pod dejstvom alkohola, koji na primer, nemaju stvari sa sobom. Moguće je da je on dolazio kod nas, da smo ga mi odbili ali ja to ne mogu da znam jer ne znam kako izgleda - istakao je zaposleni.

Podsetimo, Skadarliju su večeras opkolile policijske ekipe zbog sumnjivog kofera. Sumnja se da je on pripadao ubijenom Amerikancu G. G.

Podsetimo, okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo nisu još uvek poznate, ali komšije su potvrdile da se u kući u kojoj se zločin dogodio svako veče okupljalo nepoznato društvo.

Troje osumnjičenih su više puta menjali iskaze, rekle su komšije.

Kako pričaju zaposleni u kaficu u blizini klupice gde su pronađene stvari, čuli su kako članovi policije govore da stvari pripadaju ubijenom Amerikancu.

Bonus video:

04:11

TELEVIZIJA KURIR U KUĆI ZAČETNIKA CRNOG TALASA ŽIKE PAVLOVIĆA: Počelo snimanje filma Trag divljači, u režiji njegovog sina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.