MONSTRUMI, ŠTA SU VAM JADNE ŽIVOTINJE SKRIVILE?! U Sokobanji OTROVANI PSI, UZNEMIRIJUĆE! (FOTO)
Pas kog su otrovali, Foto: Niški portal

užas

MONSTRUMI, ŠTA SU VAM JADNE ŽIVOTINJE SKRIVILE?! U Sokobanji OTROVANI PSI, UZNEMIRIJUĆE! (FOTO)


Veterinar je samo mogao da konstatuje smrt nedužnih životinja

Objavljeno: 17:49h

Dva psa otrovana su danas u Sokobanji, na licu mesta izašli su i pripadnici policije koji su obavili uviđaj. Veterinar je samo mogao da konstatuje smrt nedužnih životinja. - Otrovani su pas Džeri koji je skoro 20 godina tu, Una nekoliko godina. Sterilisani, čuvani i voljeni..., kaže potresena Suzana ilić iz Sokobanje.

Ona navodi da su otrovani psi imali ljude koji su o njima brinuli, i da je zatečen užasan prizor jer su se psi tresli i išla im je pena na usta, a spasa im nije bilo.

1 / 4 Foto: Niški portal

Saša Blagojević, šef higijene i zoo službe u JKP ,,Napredak'' Sokobanja u izjavi za Niskiportal.rs kaže da u Sokobanji postoje N.N. lica koja bacaju otrove, te da su nadlženi organi sa time upoznati i da rade sve što je u njihovoj moći. - Policija je obaveštena i bila je na licu mesta. Mi sa tim nemamo ništa. Mi imamo azil za pse gde se o svim psima brinemo i čuvamo ih sa puno pažnje i ljubavi, i nama su naravno ovakve stvari užasne i nedopustive. Prošao sam sasvim slučajno tu gde se ovo dogodilo i duboko me je potreslo, kaže Blagojević.

(Espreso/Niški portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.